2011. augusztus 24., szerda

Divatkörkép 2011 ősz/tél - Blumarine

Habár a kánikula visszajött, a nyári trendek mégis mennek, és tényleg elérkezik az idő, amikor már az őszi szettjeidet kell - ha máshol nem is,- fejben összeraknod. Persze a kifutók világa igen messze került a valóságtól, mégis érdemes tájékozódni felőlük, ha már a hétköznapi trendekbe is van beleszólásuk.

Nem fogok végig menni az összes divatmárkán, csak azokon, amiket nagyon szeretek van érdekesnek, vállalhatónak találok. Az előbbi kategóriába tartozik a Blumarine, ami idén választási lehetőséget ad követőinek, már ami az ízlést illeti.

Az első kategória mondhatni a konzervatív személyeknek kedvez: a szetteket a piszkosfehér, szürke és fekete színek uralják. Szinte nincs fedetlen testrész, se mély dekoltázs, se csupasz lábak, csak színtiszta elegancia. A garbóruhák finoman követik a női sziluettet, mégsem közönségesek. A térd fölé illetve combközépig érő csizmák tavalyól megmaradtak, viszont a visszafogott stílus olcsó helyett kifinomult darabot varázsol belőlük. Irodai viseletnek tökéletesek, ha a hétköznapokra szeretnénk átültetni őket.

 A ballonkabát továbbra is fénykorát éli, most azonban doboz táska javítja az őszi összhatást. A kifinomult nő gardróbjában e két darab színe egyezik.



 Az antracitszürke daraboktól most nem fogod "szürke egérkének" érezni magadat. Könnyedebb, mint a fekete, mégis ugyanúgy bevethető minden alkalommal és kevésbé komor.



A vonal másik vége viszont teljes ellentétben áll az előzőekben megismert szettektől. A szivárvány minden színe felsorakozik, a szabály azonban egyértelmű. Öltözz tetőtől talpig egy árnyalatba! Ha merészen viselted nyáron is a színeket, erről most sem kell majd lemondanod! Viszont ügyelj arra, hogy az anyagok ne legyenek mintásak. Nekem egyébként a SATC Charlotte York-ja jut eszembe ezekről a darabokról, az ő ruháiból is meríthetsz ihletet, ha ezt az irányt érzed magadénak.









A lényeg, hogy találd meg a számodra legmegfelelőbb színt. Ha úgy érzed, hogy ez nehezen meg, kattints a következő színekre, ismerkedj meg velük közelebbről és dönts!

Akár a komorabb színeket szereted, akár az élénk tiritarkákat, ebben a szezonban is minden bizonnyal megtalálod majd azokat a darabokat a szekrényedben, amiktől ultrasikkes leszel. Ha pedig ezt valaki meg merné kérdőjelezni, nyugodtan hivatkozz a Blumarine-re!:)

Puszi: T

Képforrás: vogue.com

4 megjegyzés:

  1. Akkor most mi van? A fekete-fehér-szürke menő, meg az összes színes ruha is? ://

    VálaszTörlés
  2. A Blumarine tervezője szerint igen. A fekete-fehér-szürke darabokat párosíthatod finomabb szövetekkel és a hivatalos eseményeken vagy munkahelyen biztosan szofisztikált lesz a kinézeted. A másik oldalon jönnek a nagyon élénk, telt, matt színek amiknek lehet a sima hétköznapokon hódolni, például kötött anyagok formájában.
    Ez egyébként divatházanként változó, ez csak egy vonulat.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...