2011. augusztus 17., szerda

A hét divatfotója

Kerry Washington újra értelmezte a leopárd mintát. Bevallom, nekem egyetlen egy leopárd mintás darabom van, az is egy sál (igen, ennyire nem éreztem magaménak ezt a trendet), de a mostani fotó után elgondolkodom rajta, hogy nincs-e szükségem mégis egy ilyen darabra.


Amiért tetszik: ez a szett egyáltalán nem bonyolult, mégis egy egyszerűnek mondható felső újra értelmezi az egészet. A leopárd mintával egyébként vigyázni kell, hogy az ember lánya ne nézzen ki "olcsón" - és ezt a szót most helyettesítheted egy közismert csúnya párjával is. Ha jól alkalmazod, mégis tökéletesen divatos szettet tudsz létrehozni. Az egész megjelenés egyszerű: semmi ékszer, visszafogott smink, a fókusz kizárólag a ruháé.

Az alapdarab a leopárd mintás felső. Nyári szettnek is összerakható, ha az eredeti fotót másolod, én azonban úgy gondoltam, hogy egy hosszú ujjú darabbal - kardigánnal esetleg - átteszem az egészet őszre. Ennek a mintának ugyanis egyértelműen a piros/bordó/vörös a párja, ami az idei ősz egyik trendszínének bizonyul. Ezt a kettőt tehát ne mozdítsd el egymás mellől, ha le akarod másolni a stílust. Egy más színű nadrággal már nem ütne ekkorát. (Persze ha elég merész vagy megfordíthatod az állást, és egy leopárd mintás cicanadrághoz mondjuk felvehetsz egy hosszú (!) bordó tunikát).

A táskádnak persze nem szükséges szintén leopárdba burkolóznia, de harmonizáljon a nadrág-felső páros, esetleg a cipő színével. Ebben az értelemben lehet sötétbarna, fekete, bordó, piros. A cipő legyen fekete, ez kontrasztot ad az egész szettnek, valamint nem vonja el a figyelmet a felsődről (nem, mintha el lehetne:) A szetted igazából készen is van, ha szeretnéd, feldobhatod még egy ízléses apró arany vagy ezüst fülbevalóval. Tegyél fel natúr sminket, egy kis fekete szemceruzával, fogd össze a hajad, vagy éppen engedd ki, és már indulhatsz is!

Te hogy állsz a leopárd mintás cuccokkal?


Puszi: T

Képforrás: instyle.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...