Stílus

Stílustippek az egyedi megjelenésért

Találd meg a saját árnyalatod!

Szuper körmöket láttál egy divatfotón de nem találod az árnyalatot? Meguntad a körömlakk készletedet? Íme egy szuper ötlet hogyan dobhatod fel a stílusodat!

 1. Keresd meg a számodra megfelelő árnyalatú szemhéjpúdert, amilyen színű körömlakkot szeretnél kreálni.
 2. Addig zúzd össze, míg teljesen porszerű nem lesz.
 3. Végy egy üveg színtelen körömlakkot, majd a port egy kis tölcsér segítségével szórd bele.
 4. Várd meg míg az új lakkod megfelelően össze nem áll, esetleg egy kevés lakklemosóval hígítsd ha nagyon sűrű lett.
 5. Indulhat a lakkozás!


Kánikula-frizura

Kisó hívta fel a figyelmemet fel még áprilisban a thebeautydepartment.com nevű oldalra, ahol nagyon jó kis tippeket szerezhet az ember ha a saját stílusán szeretne csiszolni. Mivel a nagyon nagy melegben elég nehéz olyan frizurát csinálni ami alatt nem izzad csatakosra az ember lánya, így szükség van egy kis leleményességre. A következő frizurát is a fenti oldalon lestem el, szerintem nagyon könnyű megcsinálni, mégis egyedi lehetsz tőle akár egy balaton-parti bulin, de egy otthoni nyársaláson is a barátokkal.

 1.  Hajsütővel süss lágy hullámokat a hajadba. (Ha nincsen hajsütőd, fond be a vizes hajadat 4-5 részben, hagyd megszáradni, és ugyanazt a hatást fogod elérni.)
 2. Oszd a hajadat 3 részre, melyből a hátul maradt rész legyen a legnagyobb, de figyelj rá, hogy a két elöl hagyott tincs egyforma nagyságú legyen.
 3. A hátsó részt fogd laza lófarokba, majd tekerj belőle kicsit szoros balerinakontyot, rögzítsd hajtűkkel vagy sok-sok hullámcsattal.
 4. A két elöl maradt vastag tincset egyenként fond be, majd két oldalról tűzd hátra a - már rögzített - balerinakonty fölé. Ezt is rögzítsd hullámcsattokkal.
 5. Húzz ki elöl néhány tincset a frizurádból, így kölcsönözve neki laza hatást.
 6. Ha a romantikus stílust kedveled, apró virágokat is tűzhetsz a fonatba, vagy használhatsz virágos hajpántot az elöl hagyott tincsek fölött.
Körülbelül 5-7 perc alatt készen van, ráadásul hosszabb és rövidebb hajú lányok is elkészíthetik. Jó kísérletezést.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...