Napló

2012. április 28.
Végre hosszú hétvége (megint)! Egyre nehezebben bírom már a tanulást, nagyon nyarat szeretnék, pedig a vizsgaidőszak még csak most következik. A tanulás mellett igyekszem rendszeresen edzeni is - jövő hónapban tervezem egy újabb Rubint Réka-DVD megvételét (a Jubileumit), illetve ha nem verném el az összes pénzem, akkor szeretnék egy step padot.
Nagy fanatikus lévén megvettem az Réka Alakreform magazinját is, bár az edzések nagy részét nem tudom kivitelezni az eszközök miatt, meg valószínű főzni sem fogok belőle. A "fanok" fogyási tapasztalatai viszont hasznosnak tűnnek.
Vásárolni Glamour-napok óta nem voltam, illetve 1 L'Oreal szájfényt szereztem be bordó árnyalatban. És megérkezett a Deichmannból a cipőm, aminek a történetét majd legközelebb osztom meg. :)

2012. április 15.
Véget ért a Glamour-napok és a tavaszi szünet is. Pénteken, ahogyan terveztem a Westendbe mentünk, ahol gyakorlatilag az egész napot eltöltöttük. 40 perc sorban állás után még 7 napra elegendő Nescafé Green Blend 3 az 1-benhez is hozzájutottunk. Sajnos színes nadrágot nem találtam, az ottani Orsay nagyon pici. Helyette vettem fülbevalót az I am-ben, és találtam egy nagyon szép lila szoknyát a H&M-ben.
Igazi tavaszi színek
"Véletlenül" a Rossmann is útba esett :)
Szombaton folytatódott a shopping, mégegyszer megpróbálkoztam a kecskeméti Orsay-al, de helyette a Tally Weijl-ben kötöttem ki, ahol egy táskát és egy ujjatlan felsőt sikerült zsákmányolni. Egy kis butikban pedig vettem még egy gyönyörű pink blézert. Szóval tavaszi ruhatár felújítva, pénz elszórva. :)
Az edzést hanyagoltam ebben a pár napban, bár annyit sétáltam fel le az üzletekben, hogy szerintem a kalóriaégetés ugyanott volt. Ja, és egyre feszesebb a karom a rendszeres hátsó fekvőtámasztól, hátha lesz még nyárig belőlem valami :)


2012. április 11.
Ma szinte megállás nélkül mindenféle ZH-ra tanultam, de szerencsére jutott egy kis időm az egészségre is. Citromos vízzel indítottam a napot - lassan kezdem megszokni, és mintha érezném is a jótékony hatását, de lehet hogy csak placebo-effektus az egész. Délután sikerült 40 percet tornáznom Rubint Réka egyik régi videókazijára (!). Ahhoz képest nehéz volt, hogy 14 éves koromban ezzel kezdtem...
Részlet a videóból - nem egyszerű :)
Megterveztem a Glamour-napok útvonalát is. A Westend lett kiszemelve áldozatul, gondolom rengetegen leszünk, de bízom benne, hogy túlélhető lesz a tömeg. Az eddigi listám:

  • Színes harisnya - Calzedonia
  • Hangsúlyos fülbevaló - Six/ I am
  • Színes farmernadrág - Orsay
  • Színes ujjatlan felső - Tally Weijl
  • Platform talpú virágos tűsarkú - Deichmann (?)

Remélem sikerül majd mindent beszerezni, elég régóta spórolok már erre a napra! :)

2012. április 9.
Elkezdtem megvalósítani az új blogtervet, nem tudom egyenlőre, hogy az időm mennyit fog ebből engedni, de nagyon szeretném, ha sikeres lenne így az oldal. Az egyetemi tavaszi szünet azért nagyban segít, legalább is most.  Ilyenkor az ember lányának sportolni is van legalább ideje. Persze arra van időd, amire akarod - hallom vissza mindig.
Egyenlőre rövid edzésekkel próbálok nyárra formába kerülni. A heti kedvenc mindenképpen a hátsó fekvőtámasz lesz. 2-3 percet vesz igénybe reggel és este, mégis segít, hogy nyárra ne lógjon majd a bőr a karomon, hanem kicsit feszesebb legyen. 3x20 reggel/este, ez még simán belefér, és máris úgy érzem, hogy tettem valamit magamért. Meg persze a 1,5 liter napi folyadék...amikor éppen eszembe jut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...