2011. augusztus 9., kedd

A hét divatfotója

Mint már egyszer írtam, szeretem megfigyelni az utcán az emberek öltözködését és stílustippjeit. Róluk azonban nem tudok képekkel készülni, így maradnak nekünk a sztárok, akik közül néhányan szintén nagyon jó stílusérzékkel rendelkeznek. Érdemes a legjobbakat ellesni, így a "A hét divatfotója" rovat úgy néz ki, állandósulni fog a bejegyzések között. (Persze csak addig, amíg léteznek jó ízlésű csillagok:)

Most Reese Witherspoon szettje tetszett meg. Ha mázlid van, még lesz olyan jó idő, hogy ki is tudd próbálni, mert ez aztán egy igazi nyári outfit.
Kifejezetten azért tetszik, mert nincsen túlkomplikálva, igazán letisztult, és a darabok helyettesíthetők a sajátjaiddal is. A fehér rövidnaci legyen az alapdarab. Ehhez utána már nem szükséges kék ingért rohannod az üzletekbe, ha Neked olyanod éppen nincsen, mert bármilyen más ing (akár mintás is) megteszi.Persze ha van kék vagy szürkés árnyalatod, válaszd azt! Az sem baj, ha csak hosszú ujjú példányod van otthon, hiszen egy egyszerű feltűréssel gyorsan 3/4-es fazont kreálhatsz belőle.
Ezután vegyél egy barna fonott övet, hozzá egy hasonló teveszínű sarut vagy szandált. Fontos, hogy ez a két darab hasonló árnyalatban legyen egymással. Az ékszerezést sem kell túlzásba vinni: egy apró medálos lánc, hozzá aranyozott fülbevaló - ennyi bőven elég. Ha akarsz, egy ezüstözött vagy fehér órát, illetve hasonló vékony karperecet feldobhatsz hozzá. Az egész megjelenéseden pedig dobhatsz még egyet, ha vörös színűre lakkozod a lábkörmeidet.

A szett egyszerű, laza és mégis nőies. Ha lesz még jó idő a nyáron (és reméljük, hogy lesz), akkor próbáld ki bátran ezt az összeállítást! Utána nincs más dolgod, csak élvezni a sikkességet! Legyen szép napod! :)

Puszi:T
Képforrás Reese-ről: instyle.com

5 megjegyzés:

  1. Szerintem is nagyon jó összhatást kelt, én szoktam kék ingeimet fehér nadrággal (nekem csak hosszú van) vagy fehér szoknyával párosítani.

    VálaszTörlés
  2. tényleg jól néz ki. Egyszerű, de nagyszerű :) mondjuk nekem a cipője nagyon nem tetszik, amit viszont te találtálk az már okés.

    VálaszTörlés
  3. GodMother: A fehér szoknya is nagyon jó tipp, ehhez most hirtelen eszembe sem jutott. A hosszú nadrág pedig átülteti az egész szettet őszre is.

    .eDina.: Nekem tetszik a cipő is, de mindkét kép csak irányvonal, a végső darabokat úgyis Te határozod meg a stílusodhoz. :)

    VálaszTörlés
  4. Ez a poszt ráébrsztett arra hogy klasszikus kék ingem még nincs, kéne 1et szerezni... :)

    VálaszTörlés
  5. Amíg még tartanak a leárazások addig érdemes. Elég sokféle szetthez felhasználható.:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...