2011. augusztus 12., péntek

Hétvégi tipp

A programajánló erre a hétvégére rövid és egyszerű: ne csinálj semmit! Na jó, ha olyan vagy mint én, és nem bírsz egy helyben tétlenül maradni sokáig, akkor ne csinálj semmit úgy másfél órán át. Semmi olyat, ami nagy energia-befektetéssel járna.

Tapasztalataim szerint ugyanis, akkor érzed magad a legjobban, amikor szakítottál időt arra, hogy kicsit egyedül lehess, "magadba szállhass", gondolkodhass - mindezt egy kis házi kényeztetéssel egybekötve. Engedj egy kád forró (vagy nagy hőség esetén langyos) vizet, tegyél fel zenét, magadra pedig egy jó kis arcpakolást. A mostani tippem az Avon iszappakolás arcra holt-tengeri ásványokkal.
Arcpakolás és testradír
"A holt-tengeri só és fekete iszap gazdag olyan ásványi anyagokban, amelyek méregtelenítik, élénkítik és feszesítik a bőrt." Tehát mindent tud amire egy stresszes hét után szükséged lehet. Nekem nagyon nagy kedvencem ez a termék, tényleg úgy érzem utána magam, mintha egy wellness részlegen jártam volna. Ahhoz viszont, hogy a többi porcikád se maradjon ki a jó buliból, válassz egy jó testradírt. Az afrikai shea vajas és barna cukorszemcsés testradír tökéletes választás, mert "a barna cukor az elhalt hámsejtek gyengéd és természetes eltávolítója. Használata után a bőr tisztább, egyenletesebb színű, selymes fényű lesz és tökéletesen beszívja a krémek hatóanyagait." Ezek után gazdagon testápolózd be magadat, és csak gondolkodj, olvass a kedvenc könyvedből vagy aludj egyet.

A lényeg, hogy azt a másfél órát, amit elcsíptél saját magad számára, tökéletesen töltsd ki azzal, hogy csak magadra figyelsz. Hidd el, utána sokkal jobb lesz a hangulatod is, és könnyebben fogsz nekilátni az előtted álló  feladatoknak. És ami nagyon fontos: sokkal jobb lesz a kisugárzásod is, amitől az egész környezeted még szebbnek fog látni. Ugye, hogy nem sok érte az a kis idő? :)

Mi a véleményed egyébként az Avon termékeiről?


Puszi: T
Képforrás: avon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...