2011. augusztus 14., vasárnap

Állati (jó) ékszerek

Nevezhetjük ezt a bejegyzést őszi trendelőzetesnek is, tekintve, hogy a frissen megjelent ékszerek a téma. Ez egyben rossz hír is, mert a hőn áhított nyarunk véget látszik érni, és minden a barna különböző árnyalataiba fog borulni. A divat terén is. Az idei ősz legmenőbb darabjai ugyanis erdei színekben pompáznak majd. Az "erdő téma" pedig az ékszerek terén is visszatükröződik.

Ha idén ősszel (is) sikkel szeretnél lenni, akkor muszáj, hogy beszerezz egy(-két) állatos kiegészítőt. A divatmárkáknak hála, akár a Bambi egész stábját is beköltöztetheted a gardróbodba. A vadonatúj darabok között ugyanis találsz pillangókat, mókusokat, teknősöket, nyulakat valamint szarvasokat is! Már csak annyi a dolgod, hogy kiakaszd a kedvencedet a nyakadba, vagy éppen a füledbe, ha arról van szó.

Tippek a vásárláshoz

Baglyos nyaklánc - Tally Weijl 5.95 EUR
(kb. 1630 Ft)

Papagájos lánc -Tally Weijl  4.95 EUR
(kb. 1350 Ft)
Lepkés bross - Zara 1995 Ft

Óriáspillangó - Promod 12.95 EUR
(kb. 3550 Ft)

Szarvasos fülbevalók - Promod 8.95 EUR
(kb. 2450 Ft)


Őzgida cseresznyével - H&M 1290 Ft

Madár ágon - Promod 11.95 EUR
(kb. 3270 Ft)

Teknősbéka - New Yorker 7.95 EUR
(kb. 2180 Ft)
Ha megtaláltad a stílusodhoz leginkább illőt, már csak annyit a dolgod, hogy felveszed hozzá a legvidámabb mosolyod :) A kettő együtt tökéletes kiegészítője lesz minden őszi szerelésednek! A kínálat persze nem merül ki ennyiben, mint amit én most felsorakoztattam. Érdemes mindenhol körülnézni. Jó válogatást!

Te mennyire vagy állatbarát a kiegészítők terén?


Puszi: T

Képforrások: tally-weijl.com
                     newyorker.de
                     promod.eu
                     hm.com
                     zara.com

2 megjegyzés:

  1. hol tudok rendelni? LIINK. :DD

    VálaszTörlés
  2. A képforrások alá listáztam a márkák honlapját, amelyiknél van webshop ott lehet rendelni, a többi esetében valószínű személyesen kell bemenni és megnézni, hogy milyen készletet tartanak fenn. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...