2011. augusztus 25., csütörtök

A hét divatfotója

Megint ránk tört a forró nyár - nem hagyja egyszerűen magát, pedig már teljesen lemondtam az egészről és kezdtem beleélni magam az őszi időszakba, annak minden nyirkosságával, szelével és divatjával együtt. A hét divatfotója is visszanyúlik a nyárba, megadva magát a hőségnek. Ha máskor már nem is, most még lesz egy kis időd lekoppintani Rosie Huntington-Whiteley szettjét.

 A Transformers 3 üdvöskéje ha színészkedni nem is (szinte az összes kritikus lehúzta a játékát), öltözködni annál inkább tud. Ennél az outfit-nél figyelembe kell, hogy vegyük, hogy egy Victoria's Secret angyalkáról van szó, szóval inkább vékonyabb lányoknak ajánlott.

A két alapdarab a hófehér atléta és a koromfekete rövidnadrág. Ebből a kontrasztból általában bármit ki lehet hozni. (Egyébként dögösebb, ha az a nadrág bőr :) Ha tényleg vékony alkatú vagy, egy vékony fémes vagy aranyszínű övvel még jobban kiemelheted a csípődet. Ha teltebb vagy akkor a nadrág legyen hosszabb az öv pedig vastagabb - így tudsz játszani az arányokkal.

Az általános szabály ugye az, hogy a fekete és a barna kombinációja nem a legszerencsésebb, most a fehér mégis feloldja ezt az ellentétet, így a kiegészítők lehetnek barnák, vintage darabok, rusztikusak. Az sem fontos, hogy a cipő és a táska harmonizáljon, amennyiben valamelyik árnyalat a kettőből visszaköszön egy ékszereden (nyaklánc, karperec, gyűrű). Az összeállítást koronázd meg napszemüveggel. Ehhez a vagány szetthez a pilótafazon illik leginkább.

Ne habozz kihasználni a nyarat az utolsó pillanatig, legyen mire visszaemlékezned, amikor majd ülsz bent a meleg szobában és a szállingózó havat bámulva kifelé vágyakoznál a melegbe!

Puszi: T

Képforrás: instyle.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...