2011. október 8., szombat

A hét divatfotója

Elég rendesen érezni már az őszt. Eddig azért ment a nyavalygás, hogy miért is van szeptember végén, október elején baromi meleg, és hogy ez mennyire nem normális. A tegnapi időjárást megjárva és fagyoskodva hazatérve, meggondolom legközelebb, hogy mit mondok. Azért, hogy egy kicsit jobb kedvem legyen, - és Neked is! - a hét divatfotójának kerestem egy szuper őszi szettet. Ha nem is jön meg a kedvünk egyből a hideghez, az outfit kreáláshoz még talán..

Jordana Brewster

Amiért tetszik: Szerintem borzasztóan bájos és nőies ez a szett, valamint természetesen magában foglalja az idei ősz legtrendibb árnyalatait.

Így hordd:
Ennek a szettnek a kulcsdarabja a korall vagy púderrózsaszínben pompázó felső. Ősz lévén a lényeg, hogy hosszú ujjú legyen. Mivel a nőiesség hangsúlyosan szerepel, válassz lágy esésű anyagból készült felsőt. Amennyiben nagyon hidegre fordul az idő, a legjobb ha egy hasonló árnyalatú topot vagy trikót is felveszel a felső alá.

Ahhoz, hogy a blúz színe érvényesüljön, mindenképpen kék farmer válassz, annak is valamilyen középkék árnyalatát. Ha ez a két darab megvan, nincs más dolgod mint egymással harmonizáló barnás-arany színű kiegészítőket választani. A tevebarna táska és a telitalpú cipő elengedhetetlen kelléke idén minden őszi outfit-nek. Ha meg akarod még ezt is spékelni, akkor cipőnek egy műszőrmés modellt válassz. Ékszerek tekintetében légy mértékletes, egy vékony arany(ozott) karperec, vagy egy hasonló árnyalatú óra bőven megteszi. Az "i"-re a pontot egy vékony övvel teheted fel - ezzel tudod hangsúlyozni a nőies csípődet is!

Nekem nagyon tetszik ez az összeállítás, egyáltalán nem bonyolult, sőt az összes darabot megtalálod bármelyik Magyarországon is létező divatmárka üzletében. Ha megtetszett, alkalmazd már a jövő héten, vagy akár holnap!

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...