2011. július 29., péntek

Hétvégi tipp

Van már programod a hétvégére? Akár van, akár nincs, ez a borzalmas időjárás biztosan elveszi a kedved még attól is, hogy tervezz. Pedig ne hagyd, hogy az eső elkedvtelenítsen! Amennyiben nincs még hova menned, szervezz a barátaitoknak játékestet (igen, abból nem lehet kinőni), vagy a barátnőiddel egy csajos estét. És ha ez még nem lenne elég, itt egy tuti tipp, hogy mit viselj.

A bloggerkedésből adódóan mindig figyelem, hogy éppen mit visel az utca embere, többek között ez az, ami egy-egy bejegyzést inspirál. Most egy nagyon ötletes outfitet láttam egy fiatal nőn, amit egy az egyben meg is próbáltam rekonstruálni.
Az alap a szettben a mentazöld és a korallszín üdítő párosa, ami csupa fehér holmival lett vegyítve. Ez a két szín szerintem ritka jó egyveleget alkot, a fehér színek pedig nem vonják el erről a figyelmet, sőt a harmónia tisztaságát erősítik. A lényeg szempontjából mindegy, hogy a melyik szín kerül alulra és melyik felülre.
Persze nem gondolom, hogy ez a két szín mindenki ruhatárában egyértelműen megtalálható (pláne a zöld nadrág, pedig gyönyörű). Ha éppen neked is hiányod van ezekből az árnyalatokból, nyugodtan párosíthatsz két másik összeillő színt, mint például:
citrus - viola
fukszia - zöld
piros - királykék (a Színsuliban írtam már róla, hogy ezzel a párossal vigyázni kell, tehát legyen elkülöníthető, hogy alul-felül melyik szín uralkodik, ne keverd őket! Például úgy, hogy piros felső - kék nadrág - piros cipő. A fehér kiegészítőkkel együtt úgy már nagy lenne az össze-visszaság.)

Ha a színpárost eldöntötted, nincs más dolgod, csak minden fehér kiegészítődet előkeresni, és feldobni vele az öltözéked. Ha ez a felállás nem nyerte el a tetszésed, kipróbálhatod fordítva is (ha látogatod a Facebook oldalam, ezzel az összeállítással már találkozhattál):
Vagyis minden ruhadarabod pompázzon fehérben, Te pedig játssz a kiegészítőkkel! Itt viszont arra kell figyelned, hogy a kiegészítők ne véletlenszerűen legyenek kiválasztva. El kell döntened, hogy meleg tónusokat választasz (bal oldalon) vagy a hideg színeket részesíted inkább előnyben (jobb oldali szett).

Akármelyik variációt választod, a tiszta fehér daraboknak köszönhetően az öltözéked egyedi és nagyon sikkes lesz! Nincs más dolgod, mint tovább szervezkedni és jól érezni magadat! Na, meg bezsebelni a sok bókot... Jó szórakozást hozzá! :)

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...