2011. július 15., péntek

Magyar ékszerek - Nova Design

Azt gondolom, hogy túlságosan hozzá vagyunk szoktatva a tömegcikkekhez. Nem szándékom szapulni egyik divatházat, divatüzletet sem, de kicsit el vagyunk árasztva az ő termékeikkel. Ha ruhára, ékszerre van ugyanis szükség, legtöbbünk beveti magát a hozzá legközelebb eső plázába (amelyből ma már lassan minden kisvárosra is jut egy) és irány a jól megszokott és bevált New Yorker, Tally Weijl, Promod, Orsay, Mango...és sorolhatnám a mindenki által jól ismert márkákat végtelenségig.

Félre értés ne essék, eszem ágában sincsen, hogy magam ellen beszéljek, ugyanis én is nagyon szeretem Veled egyetemben ezeknek az üzleteknek a kínálatát, meg is találom a saját stílusomat bennük és az árfekvések ellen sem szokott túl nagy kifogásom lenni. Azt azonban nagyon sajnálom, hogy ezek a nevek annyira belénk rögzültek, hogy a kisebb alkotások mellett elmegyünk. Éppen ezért álltam neki felkutatni a magyar ékszerek és ékszertervezők darabjait, hogy Te is lásd: igenis lehet szép és lehet egyedi a magyar. 

A Nova Design ékszer-különlegességei fogtak meg a leginkább. Ha egyedi ékszert szeretnél, mindenképpen látogass el a honlapjukra. Főleg fülbevalókkal találkozhatsz, amiket most önszorgalomból 2 csoportra osztottam.

Ennivaló darabok 

Itt aztán minden megtalálható: gyümölcsök, gyors éttermi ételek, édességek és más egyedi ötletek. A hétköznapi öltözékedet rögtön fel tudod dobni, ha egy ilyen nem mindennapi fülbevalót választasz hozzá, de izgalmas csavarként járulhat egy-egy alkalmi szettedhez is! 

Almás

Narancskarikák

Egy pár citrom

Fél tábla csokoládé - még a papír is rajta maradt:)

Cseresznye-szezon

Abszolút nyári...

...mint az olasz főzött fagylalt!

A fánkok szerelmeseinek

Gumimacik...

...kizárólag édességőrülteknek!

Kedvenc: HOT DOG :P

Jégkrémes

"Éhes disznó makkal álmodik"

Eredeti és magyar

Sárga levelű szilva
 Irodalombúvároknak
 Ha valamit, akkor ezt a kollekciót nevezhetjük bravúrosan eredetinek! Nekem például soha eszembe nem jutott volna, hogy ékszert készítsek a magyar irodalom nagyjaiból..( többek között ezért sem lennék jó ékszertervező:) Az irodalom fanatikusainak, emelt szinten érettségizőknek és magyar tanároknak - akár ajándékba is - kötelező darab! Válaszd ki a kedvenced!

Ady Endre és felesége Boncza Berta (Csinszka)

Ady és Diósy Ödönné Brüll Adél (Léda)

Babits Mihály és felesége Török Sophie

József Attilás

Ady önmagában is választható

Kosztolányi Dezső


Petőfi Sándor és felesége Szendrey Júlia

Weöres Sándor és Károlyi Amy

Radnóti Milkós és Gyarmati Fanni (felesége)
Úgy gondoltam, muszáj, hogy ezeket a darabokat Te is lásd, annyira ötletesek. Ha felkeltette valamelyik az érdeklődésedet, esetleg szeretnéd a többit is megnézni, akkor látogass el a márka HONLAPJÁRA, ahol még több információt szerezhetsz ezekről a csodadarabokról. Kellemes nézelődést és további szép napot!

Puszi: T

Képek forrása: novadesignshop.weebly.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...