2011. július 16., szombat

To-be-glamorous a divatrajz.hu-n!

Az a megtiszteltetés érte a blogot és engem, hogy a divatrajz.hu kezdeményezéséből néhány bejegyzés most már ezen az oldalon is olvasható. Meg is ragadom az alkalmat, hogy itt is megköszönjem, hogy az ajánlatukkal lehetővé tették, hogy szélesebb körben is elterjedhessenek az írásaim. :) (Amennyiben a főoldalon nem találod, úgy a Trend menüpont alatt keresd.)

Nagyításért KATT a képekre!


Maga a divatrajz.hu a kezdő és hobbi divattervezőknek jött létre, és már 5 éve üzemel. Elég sokan vagyunk olyan nők szerintem, akik ha nem is most, de talán évekkel ezelőtt, esetleg tinédzser korunkban kacérkodtunk a divattervezés gondolatával, talán még próbálkoztunk is felskiccelni egy-két ruhát a fizika/kémia..stb füzetünk hátuljába az unalmasabb tanórákon. Aztán ezek az ötletek mégis elmaradtak. (Én sajnos az óvodai pálcika embereknél maradtam le valahol...:)

A divatrajz.hu azonban lehetőséget kínál, hogy hajlamaidat újra kiélhesd. Rengeteg praktikus tanácsot találhatsz az oldalon, lépésről lépésre tanulhatsz meg divatfigurákat rajzolni, és egyéb kreatív ötletekkel is találkozhatsz - például készíthetsz magadnak saját szabó babát ( ahogy a 2. képen elcsíphetted a címet), ami szerintem nagyon izgalmas vállalkozás, főleg, ha komolyan beleveted magad a témába, még ha csak hobbiból is. Mindenképpen nézd meg, és ezt nem azért írom Neked, mert muszáj reklámoznom, vagy erre kértek volna meg, hanem mert hasznosnak látom az ötletet és a lehetőséget, amit mindenki elérhet otthonról. Aztán ki tudja,  egyszer nem éppen a Te kreációidról fogok-e bejegyzést írni! :)

Puszi: T
Képek forrása: divatrajz.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...