2011. február 19., szombat

Kontúrozás Versace módra

Szépen lassan eljutottam odáig, hogy felfedezzem a nagy kifutók idei tavaszi kollekcióit. Igen tudom, ha "igazi" divatszakértő lennék, akkor már a 2011/12-es téli divatot kellene posztolnom, de értelmesebbnek látom, ha most együtt Veled ismerkedem meg a mostani tavasz legtrendibb darabjaival.

A Versace-divatház környékén néztem szét éppen, és nagyon tetszik most is. A Donatella-féle (Donatella a cég "anyja" és kreatív igazgatója lásd: A divatház története) letisztultság itt is érvényesül. Nem az egész kollekciót szeretném most megmutatni, hanem azt az egy-két számomra kedves darabot, amit úgy ítéltem, hogy utcára is át lehet ültetni nagyon egyszerűen, akár vékonyabb pénztárcával is.






A kulisszák mögött

Donatella Versace az építészeti stílusokból merített és ezekkel az élénk kontúrokkal bolondította meg az egyszerű fehér darabokat. Ezt a stílust nagyon egyszerűen lekoppinthatod te is, elég akár az is, ha hófehérben pompázó ruhadarabjaidhoz passzintasz egy világos cipőt, akárcsak a divatház:

Ezek a darabok járták meg a kifutót
Nincs az a lány, aki ne szeretne legalább egy párat birtokolni ezekből a csodálatos darabokból szerintem. Persze ha a te cipőd nem is Versace, attól még nézhetsz ki sikkesen, vagy sikkesebben. Az viszont szembetűnő, hogy idén előszeretettel választják a bokapántos szandált (vagy balerinacipőt/topánt) mert egyrészt iszonyatosan jól néz ki benne a láb, másrészt nem árt, ha valami támasztja a bokát.

Ahogyan ezt a stílust követheted:


Ez a stílus, kifejezetten olyan, amit mindenki a saját ízlésére szabhat, hiszen nem kötelező a sárgát vagy pirosat választani a fehér mellé, a szivárvány akármelyik színét viselheted hozzá. A lényeg az hogy:
  • Minden ruhadarabod legyen fehér.
  • A kiegészítőidből ne legyen rajtad 3-4-nél több, mert különben elveszik a fehér szín eleganciája.(Cipő és táska is számít, nem csak az ékszerek!)
  • A kiegészítők lehetőleg ugyanabban a színárnyalatból kerüljenek ki. Kis eltérés persze lehet.
  • Nem árt, ha odafigyelsz, hova ülsz le, illetve minek dőlsz neki, nehogy egy "újabb színt" is szerezz a szettedre. :)


Ha ezeket megfogadod, tényleg egy igazi, tavaszi szettet kapsz majd végeredményként, amiben nem csak jól fogod magad érezni, de mások arcára is könnyedén mosolyt csalhatsz. Most már tényleg nagyon várjuk a tavaszt! 

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...