2011. február 26., szombat

Burberry ezt ajánlja - vékony övek

Ezer meg ezer bejegyzést tudnék leközölni, a legújabb tavaszi trendeket bemutató kifutókról, hiszem rengeteg tervező mutatott be jobbnál jobb variációkat, akár több tízet is egy bemutatón belül. Én mégis azokat ragadnám ki, amiben tényleg látok fantáziát utcai variációkat tekintve. Ezt pedig most a Burberry kínálatában láttam meg.

Előre bocsátva, azért pont ezeket választottam, mert kifejezetten tetszik, hogy a homogén, egyhangú színeket megtörik a harsány, kicsit neonos beütésű árnyalatokkal. Ha a Te ruhatárában is leginkább a föld színek találhatóak meg, most érdemes odafigyelned!

 Abszolút kedvenc, a halvány szürkésbarna és az élénksárga tökéletes kontrasztja, nemcsak kabáton de hasonló színű felsőn is alkalmazható. A mostani hidegben persze rendesen alá kell öltözni.
 Ha valamelyik szín, akkor a zöld mindig szerepel a Burberry listáján. A szett nekem így kifejezetten tetszik...a kifutón. Utcára több hibát is találnék benne: a vékony latex nadrág használatát (amire - ha rendszeres olvasó vagy - tudod hogy ki vagyok hegyezve. Lásd: Latexőrület 1x1). A másik a táska színe, egyáltalán nem illik a szettbe. Igaz a kifutón túlzásokba lehet/kell esni, de még mindig biztosabb ha legalább az öv színével harmonizál a táskád.
Szintén az öv-táska problémát tudnám említeni. Ami viszont nagyon ötletes, az a kabát stílusa. A bőr ujjak az egyébként szövet kabáttal és aszimmetrikus cipzárral igazán egyedi kompozíciót alkotnak.
És itt a tökéletes példa mikor a letisztultság veszi át a stafétát. Ugye, hogy sokkal stílusosabb, ha az öv és a táska harmonizál? Persze félreértés ne essék, ha tényleg bevállalós vagy, nyugodtan párosíthatod az eltérő színeket, de ahhoz már tényleg igazi stílusérzék kell, hogy pontosan beletalálj a jó árnyalatokba.
Ezeket a vékony öveket persze nem csak kabáton, hanem akár egy komplett nadrágkosztümön is viselheted. Ha irodában dolgozol, akár megbeszélésekre is ajánlom, de egyéb hivatalos alkalmakra is tökéletes.

Ha felkeltette az érdeklődésed, íme a szettek közelebbről:



Valamint ebből a kollekcióból került ki az a ruha is, amit a mostanában ismét felkapott Oscar-díjas Reese Witherspoon választott a Glamour Magazin címlapjára januárban.


Ha megtetszett a Burberry stílusa, nincs más dolgod, mind néhány vékony színes övet beszerezni, és kedvedre variálhatod majd őket a ruhatáraddal. Nem csak az öltözéked, a kedved is feldobja majd! :)

Puszi:T
Forrás: vogue.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...