2011. február 20., vasárnap

Tavaszi vadulás Blumarine-módra

Anna Molinari idén ősszel tényleg nagyot alkotott. A Blumarine összehozta a párducmintát a pasztellel. Első látásra úgy gondolnád, hogy ami sok az sok, de ha kicsit jobban megfigyeled ezeket az összeállításokat, te is azonnal megszereted majd a halvány tónusokat és lenge anyagokat.

 Ilyen anyagot persze kicsiny hazánkban nem biztos hogy találsz, de homogén párduc mintás darabokat (értem itt nem a színeset, hanem a halvány földszínű és barnás darabokat) nyugodtan vegyíthetsz a képeken látható halvány tavaszi színekhez. Jöhet a halványlila, narancssárga, türkizkék és a fehér is:








Ha jól megfigyeled a képeket, neked is feltűnhet hogy ezek a darabok szőke, barna és fekete hajú valamint világos és sötét bőrű lányoknak/nőknek egyaránt jól állnak. A sminkedet is könnyű ehhez a stílushoz igazítani, csak lesd el a Blumarine-modellek make-up-ját. Egyszerű natúr bézs vagy barnás tónus kiemeli az arcodat és a szetted színeit is. Arany vagy réz színű ékszerekkel kombinálhatod.

Tipp a hétköznapokra
Saját párducmintás darabjaidat e minta alapján is variálhatod 


Van ebben a kollekcióban valami megmondhatatlan pezsgés, ami miatt úgy érzem, hogy nem túlzás ezeket a darabokat utcára vinni egy napsütéses meleg tavaszi napon. (Csak ott tartanánk már - gondolhatod.:)
Az első gondolatom nekem az volt, hogy kell, hogy valami hasonlót piacra dobjanak Magyarországon! Ha látsz valahol ilyet vagy hasonlót, mindenképpen oszd majd meg velem! :) Neked hogy tetszik ez az irányvonal?

Puszi: T

2 megjegyzés:

  1. A 2. 3. és 4. kép egyszerűen álomszép :) Igazából mind tetszik, de ezek különösen. Bármit elfogadnék belőlük :) Nagyon jó a blogod és külön köszönöm hogy betettél a kedvenceid közé :) Pussz! Lídia

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is jók nagyon, eltalálták ezt a mostani kollekciót elég rendesen:) Remélem tényleg lesz valami hasonló a magyarországi polcokon is.:)

    Köszönöm a dicséretet, azt hogy miért tettelek be, pedig nálad már leírtam, és tényleg komolyan gondolom. Becsülendő amit csinálsz és ahogy a reakciókat kezeled.:)

    Puszi: T

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...