2011. február 10., csütörtök

Híres Valentin!

A szerelmesek napja is kifejezetten olyan nap, ami be szokta indítani a divatvilágot, de leginkább a nők kétségbeesési faktora nő, akik nagyon de nagyon elbűvölőek szeretnének lenni életük értelme előtt ezen a bizonyos napon. Valamiért ugyanis ilyenkor minden kapcsolatban élő nő a topon vagy a felett szeretne teljesíteni. Íme az én tippjeim:


Elegáns darabok gyertyafényes vacsorához

Erre a napra érdemes nem megbonyolítani a szettedet mindenféle színnel. Én a három legpotenciálisabb jelöltnek a feketét, pirosat valamint a pinket tartom.Amennyiben elegánst helyre mentek érdemes elegánsan felöltözni, de ha otthon vacsiztok is megbeszélheted a pároddal, hogy hogyan adjátok meg a módját. Egyfajta "randizz otthon" mozgalomban.

Bal oldal: Ha van piros ruhád, akkor azt válaszd. Sok divatszakértő úgy tartja, hogy a hagyományos kliséken mint a Valentin=piros már túl lehetne lépni, de én nem értek velük egyet. Mégis csak ez a legdögösebb szín. Ha ezt választod, akkor csak a ruhád színében köszönjön vissza, minden mást viselj feketében, ezzel igazán kiemeled a ruhát. Étterembe bőven elég egy kis borítéktáska amibe a szájfényed és a kulcsod belefér (Jó tanács: a mobiltelefont hagyd otthon). Természetesen harisnyát húzz. Lehetőleg feketét.

Jobb oldal: a másik tuti darab a híres kis fekete. Én személy szerint pinkkel bolondítanám meg mert attól igazán izgalmas és nem mindennapi lesz. Rózsaszín tűsarkút (mert azért illik tűsarkút húzni egy kis feketéhez) azonban nem mindenhol lehet elérni, ezért nyugodtan legyen a cipőd fekete, ettől a rózsaszín kiegészítők még megmaradhatnak.
De megcsinálhatod az előbb leírt outfit fordítottját is fekete ruha- piros kiegészítők felvonulásban is. Érdemes egy ékszert választani nem többet, hogy a kevesebb több legyen.


Hétköznapi szett 

Ha nem az a kiöltözős típus vagy, akkor is lehetsz nagyon csinos. Válassz egy egyszerű sötét farmert (indigókék, fekete, sötétszürke) és egy egyszerű piros felsőt. Felvehetsz hozzá piros edzőcipőt vagy akár fekete lapos talpú csizmát.Ha van piros színű táskád akkor most bedobhatod, akkor is ha ritkán használod egyébként. Egy ilyen egyszerű szetthez a fekete dzseki tökéletes, akár egy sötét kardigánt is alá vehetsz ha hideg az idő. Mivel nem fogsz hangsúlyos darabot viselni, nyugodtan lehet rajtad több kiegészítő, akár egy piros sál vagy hajpánt is.

Abban az esetben, ha szingli vagy, vagy nincs alkalmad együtt tölteni ezt a napot a pároddal, semmiképpen  ne keseredj el. Fogadd meg helyette inkább azt, hogy siratás helyett jól fogod érezni magad. Hívd össze hasonló helyzetű barátnőid és csapjatok egy kis csajos délutánt/estét. Nézzétek át a legújabb trendeket, sminkeljetek együtt, cseréljétek el megunt ruhadarabjaitokat, beszélgessetek, főzőcskézzetek és nevessetek sokat. A lényeg, hogy szép napotok legyen.:)

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...