2011. február 5., szombat

Egy örök stílusikon

Vannak olyan emberek, akik mellett egy idő után nem tudok szó nélkül elmenni, akár fizikai akár átvitt értelemben vesszük. Ami Rihannát illeti, ez az idő most jött el. Nem vagyok fanatikus rajongó, de nem is mondhatnám hogy hidegen hagy, főleg ami a folytonos megújulást és stílust illeti. Egyszerűen hihetetlen, hogy minden jól áll neki.

Őszinte tisztelettel kell, hogy adózzam előtte, mert amennyi hajszínt és stílust ez a lány már kipróbált, ahhoz igazán nagy merészség szükséges és ő ennek nincs híján.Talán Te is úgy vagy vele, hogy magazinokat lapozgatva rengeteg stílust elképzeltél már magadnak, de sosem merted meglépni egyiket sem, és évek óta semmi változást nem eszközöltél magadon. Ha elnézegeted a képeket, talán Téged is arra inspirál, hogy merj megújulni.

Barnán



Pályafutását egyszerű, majd kicsit komplikált hosszú barna hajjal kezdte, és már ekkor is variált a hosszával, egyenességével, sőt az S.O.S. klipjében már elkezdte színezni is. A visszafogott szájfestés, natúr szemek és hatalmas kiegészítők voltak a legjellemzőbb ismertető jegyei.

Feketén




Miután újra befutott az Umbrella című slágerével hajszínt és egyben hajhosszt is váltott. A fekete bubi ismételten jól állt neki. Szexisebb stílusú merészebb ruhákat is bevállalt már ekkor, a hatalmas kiegészítők viszont maradtak. Sminkben előkerültek a lila és fuxia árnyalatok, amit minden fekete hajú lánynak bátran ajánlok én is, gyönyörűen ki lehet emelni vele a szemet és a szájat egyaránt, persze nem egyszerre. Végül koromfekete haját szőkével bemelírozta...

Szőkén



...ami olyan szinten bejött, hogy ha csak egy kis időre is, de teljesen kiszőkült, haját pedig oldalt felnyíratta.Ezt a kicsit punk-os stílust is megfelelő nőiességgel és bájjal tudta viselni. Megint a natúr sminket és áttetsző szájfényt választotta. Valamint a visszafogottabb kiegészítőket is beépítette a stílusába.

Vörösen



Végül úgy gondolta, itt az idő egy újabb változásra, és a negyedik hajszínbe is bátran belevágott. Legyen egyenes vagy göndör, ez is jól áll neki. Az American Music Awards-on 2010. novemberében már így jelent meg. Extravagáns és merész, de ugyanakkor igazi díva is.

A 4 állomás között persze számtalan variációjú frizurát és szettet találnánk. Íme néhány szett amelyből ihletet meríthetsz Te is, ha unod már a mostani stílusod:







Rihannától mindenképpen megtanulhatjuk, hogy legyünk akár merészebbek vagy visszafogottabbak, egy kis változásra mindig szükség van, így maradunk igazán izgalmasak. A döntés MINDIG a Te kezedben van! Ezt ne felejtsd el sosem.:)

Puszi: T

U.i.: Ha személyesen szeretnéd megcsodálni Rihannát és/vagy hatalmas rajongó vagy, akkor most kezdj el spórolni, ugyanis ez év december 8-án a barbadosi szépség Magyarországon koncertezik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...