2011. január 30., vasárnap

Évszakváltás Blair Waldorf módra!

Az itthon Pletykafészek néven futott sorozat(ami magyar szinkronnal 1 évadot élt meg) töretlen sikernek örvend még mindig az Egyesült Államokban, és itthon is egyre népszerűbb. Abban a pillanatban, hogy Gossip Girl befutott a köztudatba, az óriás divatházak versenybe kezdtek, hogy ki is szolgáltassa a szereplők outfit-jéhez szükséges darabokat. Így a most már 4. évadjánál tartó sorozat kezd egy "mini kifutóhoz" hasonlítani telis tele designer holmikkal.

A legújabb epizódban pedig már az idei tavasz legsikkesebb darabjait is kiszúrhatod, esetleg ha ideér a napsütés és a meleg akkor le is másolhatod hazai darabokból. Nézd meg most a Leighton Meester vagyis Blair Waldorf viselte darabokat.
Tipikusan irodába, munkahelyre való darabok lettek összeválogatva.A lakk aktatáska persze nem szezonális, hiszen minden évszakban minden hivatalos alkalomra megfelelő. Egy ilyen darabot akár iskolába is használhatsz legyen az középsuli vagy egyetem, de egy barátnős kávézásra is szuper. A tavasz egyik nagy kedvence viszont ez a leginkább téglára hasonlító fazon. Elgondolkodhatsz a beszerzésén, szinte minden bőr -és műbőrt forgalmazó táskaboltban rá fogsz majd egy-két darabra bukkanni.

A mintás neccharisnyát utcára azonban nem ajánlanám,sajnos a magyar társadalom nem igazán tudja a hasonló darabokat tolerálni. Persze ha téged ez nem érdekel, és bevállalós vagy, akkor egy fekete-fehér szetthez használd, de a szoknyád azért legalább térdig érjen( a mini most amúgy sem a legjobb választás).
Tipikus bevásárlós, barátnőkkel találkozós szett a fenti. Egy vállon hangsúlyos drapp kabát vagy kardigán bőven elég, hogy a szürke hétköznapokon felhívd magadra a figyelmet. Ha előző bejegyzéseim alapján választanál, akkor legyen minél világosabb, esetleg a jól ismert púderrózsaszín. Mivel egyszínű darabot választasz, az alá vett blúz/póló nyugodtan lehet mintás. A nadrágod vagy szoknyád színét viszont a kardigánodhoz passzintsd majd.
Mivel még mindig báli időszak van, esetleg utószilveszteri összejövetel (igen, én találkoztam még ilyennel is!) vagy céges parti, válassz egy asszimetrikus ruhát, fogd össze a hajadat és egy látványos fülbevalóval fűszerezd meg. Ha nem feketét választasz, hanem valamilyen tavaszi színt, akkor a tavasz végi - nyár eleji kerti partikra is beruházol előre.
Okkersárga. Tipikusan tavaszi szín, amitől neked is jobb kedved lesz. Én kifejezetten szeretem ha masnis, strasszköves vagy fodros, de egy egyszerű felsőn is megállja a helyét ez a szín. Drapp mintás szoknyával, nadrággal viseld. Reméljük mire ideér ez a divathullám, addigra blézerre, kardigánra már nem lesz szükség. Ha mégis akkor válassz a fekete helyett nyugodtan egy hasonló élénksárga darabot.
Blair karakterére nem mindig jellemzőek a harsány színek, de ez a pink magas derekú rövidnadrág nagyon el lett találva. Ez is kitűnő összeállítás, szintén azzal a bizonyos harisnyával. Ilyen összeállításban is megpróbálkozhatsz vele, de ha harisnyát veszel akkor muszáj a kardigán is. A kettő vagy együtt, vagy sehogy. Megfigyelheted, hogy ez az erős rózsaszín mennyire illik halvány homogén színű társához. Érdemes lehet ezzel is kísérletezned.

Ha megtetszett valamelyik összeállítás, mentsd le akár nyugodtan a képet, vagy tegyél be egy könyvjelzőt, hogy mire ideér az a bizonyos tavasz, el ne felejtsd a jó ötletedet. Ha pedig te is Gossip Girl rajongó vagy, akkor figyeld továbbra is az epizódokat, és meríts ihletet!:)

Puszi: T

U.i.: Bizonyára észrevetted, hogy az oldal egy kis dizájn váltáson esett át. Ezúttal is szeretném megköszönni a bloghatterbyhekas.blogspot.com szerkesztőjének, hogy önzetlen munkájával hozzájárult. Köszönöm még egyszer! :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az ùj design!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm! Próbáltam valami oldalhoz illőt találni, örülök hogy sikerült! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...