2011. január 22., szombat

Kellhet még a kabát!

Amíg az időjárás-jelentés azt nem mondja, hogy jövő héttől melegrekord és napsütés, addig nem késő beszerezni (még) egy kabátot, főleg ilyenkor, mikor az üzletek szinte utánad akarják hajítani a téli kollekciójuk maradékát.

Még akkor is érdemes megvenned, ha idén esetleg nem is tudod kihasználni teljesen, jövőre még jó szolgálatot tehet, csak olyan darabra ruházz be, ami

1. biztosan tetszeni fog még jövőre is, illetve
2. divatban marad még, esetleg örök divat.

Ha tutira akarsz menni, akkor színben visszafogott darabot válassz, mint a vaj és bézs szín. Ilyen lehet egy szép aviátor dzseki asszimetrikus cipzárral. A cipzárhasználat biztosan divatban marad jövőre is.



Biztos választás még a fekete motoros dzseki is, szőrmegallérral megbolondítva. Egy ilyen darab egyszerre vagány és nőies, és tavasszal sem kizárt, hogy ki fogod tudni használni. Nem utolsó szempont az sem, hogy mindenhez megy.


A fehér derékig érő dzseki. Tipikusan az a darab, amit az ember lánya nem szeret drágán megvenni, mert úgyis hordhatja félpercenként a tisztítóba, így tripla árat lehet felszámlázni. Ilyenkor azonban szívesebben bevállalja potom áron bárki a "maximum majd ritkán veszem fel" kártyát kijátszva.


Abszolút kedvencem a piros, és leárazásokkor is eleget láttam ilyen színű kabátból. Egy hosszú fazonú duplasoros gombolású szövegkabát pedig nem csak a szívedet "melengeti" majd meg. Nagyon nőies darab. Persze nyugodtan választhatsz más élénk színeket, mint a malacrózsaszín, hagymalila vagy fűzöld. Garantált hangulatjavító:)


És persze bevállalhatsz egy műszőrme kabátot is ha szereted az extrémebb darabokat, és magabiztosággal tudod viselni. Ezek a kabátok ugyan még leárazva is kicsit drágábbak lehetnek, de a választás mindig a te kezedben van, még a bankkártya-lenullázás kapujában is.

Ha most döntöttél a kabát vásárlás mellett, siess, nehogy késő legyen. Jövő november környékén biztosan értékelni fogod a döntésed!


Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...