2011. január 8., szombat

Lauren Conrad 2011-ben is!

A ex-Hills üdvöske csak a tévéképernyőről tűnt el, a köztudatból és a divatvilágból annál kevésbé. A Kohls webáruházzal együttműködve idén is piacra dobta legújabb kollekcióját. Lauren elmondása szerint, új irányvonalat követett a ruhák tervezésénél, bár az eredeti báj megmaradt az előző kollekcióhoz hasonlóan.

A nőies elegancia és elragadó romantikus vonal ezekre a ruhákra is jellemző, masnikkal, virágmotívumokkal és fodrokkal fűszerezve. A promócióhoz, mint az előző kollekcióknál is, maga a tervezőnő állt a kamerák elé a maga profizmusával (megjegyzem, én az alul világos,felül sötétszőke hajszínválasztásáért is oda vagyok:)).



Egyszerű színek és leginkább szoknyák jellemzik a Conrad-féle tavaszt. Nekem személy szerint az legutolsó fekete tüll szoknyás - motorosdzsekis duó jön be, amin igazán tükröződik, hogy Lauren bátran keveri a különböző stílusokat a legnagyobb magabiztossággal. Ha megtetszettek a darabok, otthon vagy a netes vásárlásban és anyagilag is megengedheted magadnak, akkor a kohls.com-on megtalálod ezeket és a következő darabokat is:

A képeket elnézegetve, én már nagyon várom a tavaszt, és hogy ilyen és ehhez hasonló darabokkal legyenek tele az üzletek a télikabátok, sapkák és sálak helyett. Igaz, nem tudom van-e olyan nő, aki nem hordaná szívesen ezeket a ruhákat. Nos, talán nem engedheted meg magadnak, hogy ezeket hord, de hasonlóakat biztosan találsz majd bármelyik üzletben. Addig is jó álmodozást!
Puszi: T

2 megjegyzés:

  1. Megoldódott a dilemmám, h milyen frizut csináltassak. :DDDD

    VálaszTörlés
  2. Ez jó hír!:) Azt is megírhatod majd, hogy bejött-e:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...