2011. január 29., szombat

A hét "NE TEDD"-je - tanulságos!

Nem is olyan régen mutattam, be a ex-Hills lány, Lauren Conrad legújabb kollekcióját, amin tisztán látszott, hogy milyen stílusérzékkel áldotta meg a sors. Nos, volt kolléganője - a szintén divattervező Whitney Port - úgy tűnik, nem  mindig találja el a megfelelő outfit-et. Szerintem a szettje több sebből is vérzik, holott az egyik internetes portálon 68%-a az olvasóknak arra szavazott, hogy utcára való. Döntsd el te is:



Első látásra talán még rá is mondanám az áment, mert nagyon stílusosnak tűnik, és mivel az egyik hollywood-i stílusikonról van szó, szerintem egyből el is kezdik követni. Persze ha szemfüles vagy, tanulhatsz belőle.Egy vagy két régebbi írásomban már kifejtettem a cicanadrág és/vagy leggings használatáról való véleményemet. Ezt is simán besoroltam volna a ne tedd! kategóriába már akkor. Természetesen ha az a póló 10-15 centivel hosszabb lenne, és tunikának vagy ingruhának hívnák, akkor biztosan nem kötök bele.

A szakad rövid ujjú póló felett azonban a legnagyobb jóindulattal sem tudok szemet hunyni. Sosem értettem, hogy akinek van elég pénze ahhoz, hogy rendesen felöltözzön (és persze aki nem annyira teheti meg anyagilag is ki tud nézni igényesen), annak miért muszáj olyan dolgot felvenni, amit maximum már csak portörlésre használnánk. Természetesen tanulság mindannyiunk számára, hogy ha valamelyik ruhadarabunk - akármilyen kedves számunkra - használhatatlan, érdemes sűrű könnyek árán is, de megválni tőle.
De, hogy ne csak a rosszat lássuk meg ebben a szettbe, mindenképpen érdemes felfigyelni a körömlakkjára. Ez a sötét szürkés-barna igazán sikkesnek mutatja viselőjét. A hazai drogériákban pedig simán beszerezhetsz te is egy darabot. (Konkrétan ajánlanám megint csak az Essence - Walk of Fame elnevezésű körömlakkját.) És a táska sem utolsó darab. Egy fekete cicanadrághoz és hosszú(!) homogén színű felsőhöz egy gazdagon tarkított táska igazán feltűnést keltő. 

Remélem tanulságosnak találtad ezt a bejegyzést. Neked mi a véleményed róla? Megírhatod itt kommentben, vagy az oldal Facebook-os kistestvérét belájkolva, akár ott is. 

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...