2011. január 17., hétfő

Új kedvenc: a hótaposó

Világ életemben ódzkodtam a leginkább mamutlábra hasonlító (pláne ha szőrös), ormótlan kialakítású hótaposóktól. Mert, hogy se a lábfeje nem előnyös benne az embernek se a bokája, a kettőről együtt meg aztán nem is beszélve. Aztán az idei leárazáson beadtam a derekam (jobban mondva a lábfejem) az ötletnek. Mondanom sem kell, elsőre megkedveltette magát ez a trend is.


Igaz, hó ebben a pillanatban éppen nincsen, de a hideg még mindig átfúj mindenkit, így ugyanúgy szezonálisnak érzem ezt a darabot. Pláne, hogy nem is biztos, hogy a méteres hóban lenne jó először tesztelni. Egyébként viszont hihetetlenül kényelmes, praktikus, igazi városban (/faluban/tanyán) rohangálós darab.

A barna az alapdarab körülbelül mindenhol. Ha első darabod veszed meg, vagy keress feketét, mert ugye azt tudjuk, hogy mindenhez megy, vagy maradj az barnánál, igaz azt egy kicsit nehezebben fogod tudni kombinálni.


Persze jöhet hozzá az összes kávészín, a kicsit okkelsárgásabb darabok, farmerkék vagy akár a zöld árnyalatai. (Én fűzöld kabáttal kombináltam a saját műszőrmével szegélyezett bojtos kis szerzeményemet). A feketét viszont csak akkor válaszd be mellé, ha más fekete darabot is felveszel, máskülönben megzavarhatja egymást a két szín.



Amennyiben gyakorlott "felhasználó" vagy, úgy választhatod a kárómintás, kötött, színes darabokat, persze okosan hordva, leginkább homogén, egyszínű darabokkal. Ha anyagokban gondolkodsz akkor ajánlom a farmert, bársonyt, kordbársonyt, mindenféle kötött holmival. Ebben az időben egyébként sem lesz vékony anyagokra szükséged. Az anyaghasználat egyébként ebben az esetben nagyon igaz a táskádra is. Felejtsd el a flitteres vagy strasszal díszített darabokat, mert az már a figyelemfelkeltésnek egy másik formája lesz. Amikor nem a jó ízlésed dicsérik...


Valamiért egy külön kategóriába sorolom mindig a párducmintás darabokat. Talán azért, mert még mindig nem tudja mindenki megfelelően hordani. Nos, ehhez a fajtához viszont nagyon is ajánlanám a feketét, sőt leginkább azt, egy kis fehérrel megbolondítva. Vagy maradj tetőtől talpig barnában. A harsány színekre és formákra semmi szükséged nem lesz.

A tűsarkúidat sosem fogod lecserélni véglegesen erre a darabra, de ha eltöltesz benne egy kis időt, garantálom, hogy egy darabig nem fogod levenni a lábadról...:)

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...