2011. január 23., vasárnap

Strasszos tél vége

Nyakláncokról már írtam a héten, de ez megint egy olyan darab, amit muszáj, hogy láss. A boltokban van már egy ideje, de utcán még nem nagyon láttam. Végülis hátha majd most! Főleg hogy itt a nyakunkon a báli szezon, a strasszos ruhák és kiegészítők elárasztották az üzletek polcait.

Ez a darab pedig olyan amit kiöltözős alkalmakkor a legjobb ugyan viselni, de összeállítottam egy olyan szettet amit lemásolva és ruhatáradhoz igazítva a hétköznapokban is nyugodtan hordhatsz.



Ilyen és ehhez hasonló darabokat a plázák üzleteiben biztosan találsz majd. Ha nem tudod merre indulj, akkor a H&M-et valamint a New Yorker-t ajánlanám elsőként. De ha olyan helyen élsz, ahol ez nem megvalósítható, a bizsus boltok tömkelegében is szerintem rá bukkanhatsz egy-egy hangsúlyosabb darabra.

Nos, valami ehhez hasonló szetthez érdemes hétköznapra viselni. Igazából egy egyszerű fehér pólón, vagy ujjatlan bordázott trikón a legizgalmasabb, és legösszeillőbb. Fehér pólód, pedig biztosan kell, hogy legyen otthon.
Ez a kettő az alapdarab: a nyaklánc és a póló. Utána választhatsz sötét szövetnadrágot, vagy fekete/fehér/szürke/kék farmernadrágot is. A nadrággal harmonizáló blézert vegyél fel, ha nagyon hideg az idő, te reméljük, hogy egyre melegebb lesz és a tavasz közepén ezt az összeállítást anélkül is hordhatod. Cipőnek egy platform és/vagy telitalpú fűzős cipőt is nyugodtan választhatsz - az idei tavasznak egyébként nagy kedvence lesz. A táskát pedig a színeket egybevetve remélem ki tudod választani.

Egy ilyen öltözet egyszerre elegáns és bájos. Jó csillogást!

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...