2011. január 20., csütörtök

Kulcsfontosságú ékszer

Az utóbbi időben írtam ruhákról, cipőkről, melyek a tavalyi szezonból maradtak ránk és potom áron beszerezhettük. Ha viszont már vágysz valami olyanra is, ami nem "divatja múlt", de nem tudod, hogy pontosan mit is szeretnél, nézz körül a kiegészítők világában először.



Így január végén, februárhoz közeledve, a divatmagazinok is már bombáznak a Valentin-napi szettjeikkel, de ha még nem tudod, mit szeretnél azon a napon felvenni, vagy szeretnél-e egyáltalán valamit, akkor megfontolhatod, hogy beszerzel, egy kulcsmedálos nyakláncot vagy akár karkötőt!

Egy ilyen vagy ezekhez hasonló darabbal nemcsak, hogy elegáns leszel, de kissé titokzatos is, és valószínű fel fogod magadra hívni a figyelmet. Ezek a típusú ékszerek arany, ezüst vagy általában réz színűek, így minden összeállításhoz bátran hordhatod. Persze akadnak színes darabok is, ilyenkor egyértelműen ahhoz a színhez igazodj öltözködésben.

Amint látod, a hollywood-i lányok is hamar rákaptak:

A Gossip Girl jól ismert "Blair Waldorf-ja" Leighton Meester is népszerűsíti ezt a vonalat, hatására amerikai tinilányok ezrei szereztek be hasonló darabot. (a Leighton nyakában található darab egyébként a Tiffany Co. forgalmazásában került piacra és 2650 amerikai dollárba kerül, de itthon biztosan találsz majd olcsóbb másolatot.)

Taylor Swift tipikus country-énekesnő, de remekül passzintja ezt az ékszert (is) a stílusához.

Amilyen jól mutat a feketén (lásd fentebb), ugyanolyan hatásos fehér anyagon is! Selena Gomeznek pedig alapból mindig minden jól áll.


Pixie Lott zenében és öltözködésben is a vagányságáról híres, ezért ő egy gigantikus rézszínű darabot választott egyszerű fekete ruhájához. Stílusból ötös.


Ha pedig játékosabb vagy, vagy az örök gyerek kategóriában érzed jól magad, akkor Miley Cyrushoz hasonlóan választhatsz akár Hello Kitty-s darabot is (Nekem egyébként ez a darab is favorit).

Kezdheted egy ilyen darabbal is a tavaszi bevásárlólistádat, hiszen pár ezer forinttól már hozzájuthatsz bármilyen bizsuhoz. A határ utána pedig a csillagos ég... Jó válogatást addig is!

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...