2011. február 27., vasárnap

Emma Watson a Fairtrade mellett!

Kifejezetten szeretjük azokat a hírességeket, akik nem vad bulik és polgárpukkasztó stílusbakik által kerülnek be a köztudatba, hanem kifinomult ízlésük és környezettudatos cselekedeteik miatt. Az ilyen sztárokat talán magunkhoz is sokkal közelebb érezzük. Most Emma Watson mutatta meg, hogy több van benne milliókat kereső színésznőnél. Egyre közelebb van ahhoz, hogy divatmogul váljék belőle, amit nemes célokra használ fel.

Mostani kampányával ugyanis, a Fairtrade-re, vagyis a méltányos kereskedelemre (így fordíthatnánk magyarra) hívja fel a figyelmet a People Tree-vel karöltve. Ez egy olyan szervezet, amely a fejlődő országokban környezetbarát módszerekkel gyártatja le ruháit, természetes színező- és egyéb anyagokat használva. Ezen felül a  helyi közösségek motívumait is felhasználják, végigkísérve a gyártás teljes folyamatát. A mozgalom összesen 15 ország 50 ilyen jellegű csoportját foglalja magában.

Emma maga mondta, hogy nem csak arcát adta ezekhez a termékekhez, hanem elutazott a gyártás helyszínére -Bangladesh-be - és végigkísérte a folyamatokat támogatván a divat etikus és méltányos virágzását.






Maguk a szettek is nagyon jók, a tunika jellegű kockás ing - leggings párosítás a mostani tavaszra is tökéletes  valamint a fekete alapon fehér pöttyös ruha is egy örök klasszikus, amit Watson kisasszony modern stílusa csak tovább hangsúlyoz. Ha alaposan megvizsgálod az összeállításokat, láthatod, hogy igazán jó ötletek meríthetőek belőle a melegebb hétköznapokra. Csak tartanánk már tényleg ott...

Minden egyes ruhadarab megvásárolható a www.peopletree.co.uk internetes oldalon, 18-120 angol font közötti áron (átlagban 40-60 font között).

Puszi:T
Képek: glamourmagazine.co.uk

2 megjegyzés:

  1. Ez szép kezdeményezés, ha valóban így van!
    Tetszenek a ruhák is, és bár már megszoktam a haját, ezeken a képeken nem tetszik.

    VálaszTörlés
  2. A People Tree oldalán is utána lehet olvasni, hogy tényleg igaz:) 1-2 póz tőle tényleg nem a legjobb, de az első és utolsó előtti nekem kifejezetten tetszik.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...