2011. április 21., csütörtök

Áprilisi vásárlási tipp - kell egy új szandál!

Próbálok úrrá lenni a technikai  problémákon, így - akár egy kölcsöngépet kínozva is - de nem hagylak bejegyzés nélkül. Annál is inkább nem, mert a Kristin Cavallari-tervezte cipőt Neked is látnod kell. Lehet, hogy a leányzó neve nem ismerős, az MTV-n sikeres The Hills című reality sorozat egyik szereplője ő is (a show a már általam kétszer bemutatott Lauren Conrad szereplése alatt futott be. Lauren kollekciói: 2010 és 2011). Kristin egyenlőre még csak kóstolgatja a tervezés miben létét, de első cipőjében én nem látok kivetni valót.

A cipő egyébként egy jótékonysági alapítvány számára lett tervezve(One Kid One World - elszegényedett területeken élő gyerekeknek szerveznek programokat), május 16-án fogják áruba bocsátani. Igazából sikerült tömegdarabot tervezni, hiszen a magasított talpon kívül, ami nekem nem tetszik, mert az egész már így is totál meredek, mindenhol bele lehet futni egy hasonlóba. Ha már különleges alkalomra készült, lehetett volna egyénibb..

Nagy szerencsénkre viszont könnyen koppintható, hiszen gyékény telitalpú szandál minden városban kapható. Tökéletes tavaszi darab, főleg mivel tényleg itt a jó idő, és könnyen variálható is. Hordhatod maxiruhával, rövid vagy hosszú szoknyával, szövet- vagy farmernadrággal. Amit fontosnak tartok, hogy a szandál színe legalább a felső vagy a kiegészítőid színével összhangban legyen. Vásárláskor pedig ügyelj a minőségre! A talphoz rosszul rögzített darabok egy idő után lépés közben elkezdenek nyikorogni. Legalább is az én esetemben évekkel ezelőtt ez történt..

Ha nem is rózsaszínben, de egyet érdemes beszerezni, persze nem ekkora magasságokban. Persze nem mindenkinek stílusa az ilyen, nem erőszak a disznótor..:)

Puszi: T

Forrás: instyle.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...