2010. június 27., vasárnap

The Lauren Conrad Collection

Akinek van otthon MTV-je annak biztosan nem ismeretlen a The Hills című valóságshow főszereplője Lauren Conrad. A hölgyemény már akkor megmutatta, hogy van érzéke a divathoz, most pedig, hogy divattervezővé avanzsált, a Kohls amerikai webes ruhaáruházzal karöltve megtervezte az idei tavasz-nyári kollekciót, mely LC néven fut.

Ruháit a nagyközönség szívesen fogadja, ám ez nem csak celebritása miatt van így, hanem mert minden darab egytől egyik megállja a hétköznapokban is a helyét, ráadásként pedig igazán csajos darab mindegyik, melyet átleng a Lauren Conrad-os báj is. Ezen felül a letisztult vonalvezetés, visszafogott színek és nőies elegancia is jellemző, kényelemmel fűszerezve.


A kollekció promótálásához pedig maga Lauren állt a fényképezőgép elé:



















Nekem minden darab elnyerte a tetszésemet, de nem hiszem, hogy van olyan nő, aki kihajítaná bármelyiket is a gardróbjából. A ruhák már megrendelhetőek a kohls.com-on, az árak pedig 50-60 dollár között ingadoznak. A Kohl egész Amerikában tervezi, a kollekció kiterjesztését, melynek következő darabjait 2011 tavaszára várhatjuk majd.

Legtöbbünk itt Magyarországon valószínűleg nem a The Lauren Conrad Collection darabjaiban fog rohangálni, de a stílusösszeállítások szerintem nagyon egyszerűen lemásolhatók kisebb büdzséből is. Ezekhez hasonló ruhákat ugyanis nem olyan nehéz azért találni. Ha tetszik a stílus elemezd és koppintsd bátran. Most nyáron úgyis hatalmas sikk lesz.

Puszi:T

2 megjegyzés:

  1. Szia T!

    szerintem jó amit csinálsz. stílusa van.


    üdv

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon szépen köszönöm az elismerést. A Tiédhez hasonló pozitív visszajelzések adnak új energiát, hogy folytassam.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...