2010. június 14., hétfő

Foci VB - 2010

Mint azt már a New Yorker által prezentált Lady Gagás kollekció bemutatásában leírtam, az idei foci világbajnokság mind a sztárokat mind a divatvilágot képes megmozgatni. Csütörtök óta minden focirajongó szeme legalább napi 1x a képernyő elé tapad. Hogy ezt stílusosan tegyük meg arról Friedrich Knapp gondoskodott számunkra.

Nekem kifejezetten tetszik ez a kollekció, és nem csak azért mert nagy focirajongó vagyok magam is, de az élénk színek melyeket a New Yorker használ, elengedhetetlen kellékei a nyárnak. Az árak pedig megfizethetők, ráadásként kiegészítők tucatja is vár ránk. Akár nő vagy akár férfi biztosan megtalálod a hozzád passzoló darabot:



Tapasztalataim szerint, ha valami iránt sokan érdeklődnek az azonnal divatossá válik. Nem különben lesz ez így ezekkel a termékekkel sem, ezért ha az elkövetkező időben be akarsz szerezni 1-2 darabot, ne hagyd az utolsó pillanatra! Ha neked nem is nyerte el semmi a tetszésed, a barátod, barátnőd, apukád vagy egy közeli ismerős biztosan hálás lesz ha megleped valamivel. Így nem is olyan nehéz jó pontot szerezni:)

Kedvcsinálónak hallgasd meg a hivatalos himnuszt:
Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...