2010. június 15., kedd

A hét divatfotója

Nem hiába választották meg Chery Cole-t (a focista Ashley Cole exfelesége és a Girls Aloud néhai tagja) a föld legszexibb nőjének egy angol magazin olvasói. A szigetországi X-faktor zsűritagja már több soron bebizonyította nekünk, hogy páratlan stílussal rendelkezik.

Ezt az összeállítást az énekesnő a Birmingham-i tehetségkutatón viselte. Élő példa rá, hogy a szürke szín sem feltétlenül unalmas. Cheryl persze megspékelte az egészet egy Christian Louboutin cipővel, de ha Te nem is rendelkezel (valószínűleg) ilyen darabbal, akkor is lekoppinthatod ezt a szettet.

Semmi trükk nem szükséges hozzá, elég egy szürke szűkített fazonú farmer és egy fehér vagy halványszürke blúz. A platform magassarkút azért ne felejtsd otthon, mert itt mégiscsak ez az a bizonyos plussz. Én még feldobnám egy - idén nyáron nagyon divatos - óriási retró napszemüveggel és egy fehér steppelt táskával. Utóbbi rengeteg üzletben fellelhető és hatalmas előnye, hogy alkalmi és hétköznapi szerepben is megállja a helyét.

Nyárra ennél megfelelőbbet keresve sem találnál, még akkor sem ha a konzervatívabbak táborába tartozol. Persze ez nem szentírás...:)

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...