2010. június 18., péntek

Eclipse-promótálás az új Kristen-stílusban

Egyszer már egy bejegyzés alkalmával kifejeztem nem tetszésem az iránt, ahogy az Alkonyat-filmek Bellája meg tud jelenni, de ezt most úgy tűnik hivatalosan is visszavonhatom. A hölgyemény ugyanis vagy megtalálta végre a saját stílusát, vagy vérprofi stylist-ra cserélte a régit.

Színben egyenlőre ragaszkodik a feketéhez, de szuperül áll neki mind a három ruha. A római premieren (jún. 17.) a Marchesa-tól választotta a ruháját amihez Roger Vivier platformot húzott (balra).
A középső hosszú ujjú Prabal Gurung miniruhát a koreai premier alkalmával viselte. Ez tükrözi legjobban Kristen glamrock stílusát amely ötvözve lett a vörös szőnyegre jellemző eleganciával.
Az én személyes kedvencem mégis az a J. Mendel tweed és organza ruha amit szintén Olaszországban egy fotózás alkalmával viselt. Nagyon jó az anyagválasztás is és az egész tökéletesen passzol Kristen-re. Az csak plusszban dob egyet rajta, hogy végre kihúzta magát a fotókon:)


Ugyanezen alkalmon jelen volt Taylor Lautner is, akitől sok férfi példát vehetne, annak ellenére, hogy a színész még kiskorú. Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám a szürke ing-farmerdzseki összeállítást. Egyszerű, laza de mégis nagyon üt. Persze csak ha nem a dzsekihez hasonló farmernadrágban jelensz meg így, hanem fekete enyhén élére vasalt öltönynadrágban. Lehet koppintani!

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...