2011. április 24., vasárnap

Bikinikörkép: New Yorker - 2011 Miami Kollekció

Biztosan elkezdted már riogatni magadat a nyárral, és annak legszezonálisabb darabjával, a fürdőruhával. Sokunkat kiver a víz, mikor belegondolunk, hogy az ominózus ruhadarabot ismét fel kell venni, ami persze mindig követel egy kis edzést és/vagy pánikrohamot. Természetesen csak az első alkalommal, hiszen utána annyira belejövünk a nyár kiélvezésébe, hogy 1: megbarátkozunk a gondolattal vagy 2: már nem is érdekel minket igazán.

Így április végén, május elején úgy gondolom, hogy még van idő, hogy barátkozzunk a témával. Ehhez jön egy kis segítség, a New Yorker idei fürdőruha-kollekciója, melyet Miami-nak kereszteltek el. Nem hiszem, hogy kell magyarázni.:)









A képeket elnézve nekem megjött a hangulatom a nyárhoz és ezzel párhuzamosan elment a kedvem a borongós (legalább is most) tavasztól. Szerencsére nem kell már sokat várni. Nálam a favorit ezekből a darabokból mindenképpen a sárga bikini. Talán a kicsit retro beütése miatt, vagy a vibráló szín, de lehet hogy a kettő együtt hatott rám. Neked melyik jön meg a leginkább?

Ezek a darabok egyébként a Swimwear kategória alatt futnak, de találtam további darabokat a Fishbone Sister kollekcióban is:

A szivárvány színű eszméletlenül jó szerintem! Az ilyen darabok miatt érdemes izzasztani magunkat fárasztó edzésekkel. Neked van bevállt módszered a bikiniszezonra készüléshez? Írd meg nyugodtan!

Puszi:T

Forrás: newyorker.de

2 megjegyzés:

  1. nem eszek! a másik lányon a sort eszméletlen jól áll !! nagyon laza <3

    VálaszTörlés
  2. Na igen, a bikinimodelleknek ez alap kritérium! Én személy szerint amúgy a futásra esküszöm :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...