2010. május 30., vasárnap

Szex és New York 2(/2)

Csütörtökön lázban égett minden divatrajongó, minden SATC rajongó, és az összes internetes fórum, hogy kitárgyalja milyen is volt a film a nagyszabású beharangozáshoz képest.

Azon emberek (nők) nagy részétől akiknek a véleményét megkérdeztem, a "meg kellene nézni mégegyszer, mert a ruhák miatt a sztorit nem igazán figyeltem" választ kaptam.
Érdekes, ezzel én is így voltam, ezért úgy gondoltam megér még egy post-ot ez a film és a benne felvonultatott kreációk. (Aki még nem látta a filmet annak pedig egy kis előzetes)


Nem mindig vagyok az öltözködés terén az egyszerűség híve, de azt kell mondjam, nekem az egész filmben ez a minimalista, letisztult variáció volt az abszolút kedvencem. A fehér-arany olyan szintű párosításával találkozhattunk, ami bárhol megállja a helyét. Igaz, egy Christian Louboutin amúgy is mindenhol megállja a helyét:)

Ez a Dior-ruha volt számomra a második legszebb, már-már műalkotás számba menő darab. Nem mondanám, hogy utcára való, de mind a szabásvonal, mind az anyaghasználat igen egyedülálló. Igazi Dior és/vagy Sarah Jessica fanatikusoknak ajánlanám leginkább.



Ha most a Carrie Top 3-at állítanám össze, ez a narancssárga maxiruha kerülne a dobogó legalsó fokára. Ez mindenképpen egy olyan darab, ami minden alkatra szuper választás. Tanulság: egy nő ruhatárában a színes maxiruha lassan ugyanolyan elengedhetetlen, mint az a bizonyos kis fekete. Egyet mindenképp szerezz be. Pláne nyárra.


Természetesen, a másik három hölgyeményről sem szabad megfeledkezünk, hiszen sem alakításban, sem divatban nem maradtak le SJP-től. Patricia Field köztudottan nagyon odafigyelt a ruhák kiválasztásánál, hogy a színésznők az általuk prezentált személyiségtípusoknak megfelelően legyenek felöltöztetve. Ezért van az, hogy mindenki tud a 4 nő közül valamelyikkel azonosulni:

  • Kristin Davis (Charlotte) így megkapta a "jókislány" ruhatárát, ezzel együtt pedig a legkonzervatívabb darabokat. Teszem hozzá, eközben a rá jellemző divatosság ugyanúgy megmaradt.



  • Cynthia Nixon (Miranda) most is az egyben okos és szexi nőt testesítette meg, nem felejtvén el, hogy a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.

  • Kim Cattrall (Samantha) pedig idén is megmaradt az örök fiatal, megnyugvásul sok nőnek, hogy 50 felett sem kötelező otthonkára és kerti papucsra váltani, csak mert az 5. "x" ott lebeg az ember lányának feje felett.

Ha hihetünk a pletykáknak, a 4 egykor szingli csajtól nem kell egyenlőre elbúcsúznunk, mert a rendező a 2. rész sikerén felbuzdulva már egy 3.-on töri a fejét. Szerintem emiatt senki nem fog panaszt emelni:) Ha nem láttad még a filmet mindenképp nézd meg, remélem a kedvcsinálás megvolt.

Puszi: T

2 megjegyzés:

  1. SziaPuszi T. Férfi divatról nem fog szóesni az oldaladon? NAgyon nagyon szeretném! Egy titkos hódolód!

    VálaszTörlés
  2. Szia kedves hódolóm, köszönöm ez egy igazán jó ötlet. Neked köszönhetően várható a jövőben.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...