2010. május 7., péntek

Lady Gaga a ruhásszekrényedben

A New Yorker az I Love Haiti kollekciója után ismét újat alkotott - ezúttal Lady Gagával kézen fogva. Friedrich Knapp ( a New Yorker tulajdonosa) úgy látszik kihasználja az énekesnő teremtette reflektorfényt, hiszen Gagát sokat szeretik, sokan utálják, de zenéjét mindenki hallgatja és véleménye is mindenkinek van.


Az együttműködés apropója a 2010-es Dél-Afrikai futball világbajnokság, bár valljuk be fogalmunk sincsen hogy mi köze az énekesnőnek ehhez a sporthoz. Az Lady Gaga egyedi fotóival dekorált fehér pólók és topok hamarosan kaphatóak lesznek, főleg persze azoknak, akik a helyszínen is meg szeretnének tekinteni pár mérkőzést.A női kollekció darabjain Lady Gaga a főszereplő, a férfi pedig hagyományos szurkolói szettből áll.





Amint látható, a felsők eléggé minimalista stílust képviselnek, ami kissé ellentétben áll azzal a stílussal ami Gaga képvisel, igaz arra alapozhattak a tervezők, hogy a ma embere nem biztos, hogy bevállalja ugyanazt az extrém stílust. Elég ha csak képviselteti magát benne, azzal, hogy az új stílusikon arcképét viseli. Mert aki hordja, az egyértelműen nem a focival azonosul, hanem Gaga életfelfogásával.

Egyenlőre itthon még nem találkoztam ezekkel a darabokkal, de ha megjelennek biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan tömegcikké válnak majd, mint akármelyik New Yorkeres kreálmány. Én mindenesetre izgatottan várom, hogy mi fog ebből kisülni.
Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...