2010. május 20., csütörtök

"Carrie-borzalmak"

Jövő héten a hatalmas rajongó tábor még hatalmasabb örömére startol a mozikban végre a Szex és New York 2. Ám nem csak a hétköznapi nők várják már nagyon, hanem az divatdiktátorok és követőik is. A 6 évadot megélt sorozat és az abból készült mozifilm ugyanis kultikussá vált mára, amit a nagyérdemű Patricia Field-nek köszönhet leginkább.


Pat Field

Patricia kreációi ugyanis valódi divatbemutatóvá varázsolnak bármilyen epizódot, ami megjelent és ez a mostani filmre is igaz. El is kezdtem keresgélni a filmről kiszivárgott képek között de közben rátaláltam a legborzalmasabb összeállításokra is, amit a sorozat alatt Carrie viselt. Hogy őszinte legyek, szeretem a sorozatot, de sohasem értettem, hogy miért lesz minden divatos amit a színésznő felvesz.


Íme az általam ítélt top 5 borzalom:


A kis fekete ruhára itt talán még azt mondanám hogy elmegy (bár nálam jobban hajaz egy hálóingre), a kabát passzol, de hogy egy rózsaszín fodros cipő mi a francot keres ebben a szettben, azt ha kínoznának se tudnám megmagyarázni.


A színpompa nekem itt túl sok, egy szépen letisztult öltözéknek legjobb tudomásom szerint is maximum 3-4 színből kell állnia, ha a szett több darabból áll össze és nem egy ruha anyagáról van szó. Tegyük fel hogy fel is veszi valaki ezt a kreálmányt. De a sötétzöld táska akkor sem illik a képbe.




Piros cipő, kék felső, rózsaszín sál. A legnagyobb jó indulattal is azt mondom ne. Nagyon ne...

Erre akár még rá is mondhatnánk, hogy jó mert a színvilág passzol. De a ruhadarabok nem. Maximum otthonra, de semmiképpen nem utcai viseletnek.


A tipikus "fekete melltartó - fehér felső katasztrófa". Elhiszem hogy Sarah Jessica Parker tényleg divatikon, de ez azért kicsit tényleg sok. Nem divatos, nem ízléses.



Persze az évek folyamán azért mind Pat Field, mind a színésznő ízlése sokat finomodott. Erről árulkodnak a mostani mozifilm forgatásán készült képek is.





A felhozatal többi részét pedig mindenki maga csekkolja le jövő héttől (máj.28.) a mozikban. Jó szórakozást Neked is hozzá.


Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...