2010. május 12., szerda

F&F Design - Az elérhető stílus

Már néhány hónappal ezelőtt is egyre több ismerősömtől hallottam, hogy rengeteg ruhát szereznek be az egyedül a Tesco áruházakban kínált F&F márka kínálatából. Bevallom a márka megjelenésekor (talán akkor még jogosan) kicsit szkeptikus voltam a "teszkós" ruhákkal szemben, mára azonban világossá vált, hogy a márka kifinomultabb lett, és igazán egyáltalán nem ciki az, ha valaki onnan öltözködik.


2010. május 6.-án este került megrendezésre a VAM Design Centerben a 2010-es őszi/téli kollekció, ami elvarázsolta a közönséget. Ám én úgy vagyok vele, hogy mindent a maga idejében kell megmutatni, így most inkább az aktuális tavasz/nyár kollekcióval foglalkoznék, mert az mostmár mindenkit érint, ha kinézünk az ablakon.


A brit ruhamárka egyébként 2009. október 29-én tartotta a tavaszi darabok bemutatóját: ez volt a legelső F&F bemutató itthon, tehát elég frissnek mondható ezeknek a ruháknak a "divatja". Megfigyelhető, hogy a tervezők a retro- illetve tengerész stílust részesítették előnyben. Ez megfigyelhető az F&F Blue-ra keresztelt kollekciójukban is.

Ezen a két stílusok kívül persze az idei nyár nagy slágerét, a királykéket is segítségül hívták.






A fürdőruhákat tekinte, csakúgy mint bármely másik tervezőgárdánál, itt is hatalmas a repertoár.



És végül essen egy kis szó a férfiakról is. A márka minimalista maradt velük szemben, a fekete-fehér variációk végtelenek. Állandó kiegészítőként szerepel azonban a kalap és a vékony sál.







A márkának egyre több ismert hazai kedvelője is akad, többek között Debreczeni Zita, Zimány Linda, Zsédenyi Adrienn (aki a Rouge elnevezésű turnéja alatt Louis Vuitton ruhája mellett F&F kreációkat is viselt)Gallusz Niki és Szabó Patrícia (a Cosmopolitan ex-főszerkesztője). Bizony úgy tűnik nem árt, ha te is csatlakozol minél hamarabb!



Puszi:T

1 megjegyzés:

  1. Excellent article. Looking forward for more posts like this.
    Feel free to surf my blog post :: canapé

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...