2010. február 11., csütörtök

Valentin-napi tedd/ne tedd

Frászban vagy már te is hogy hogyan töltöd a február 14-ét??? Mit vegyél a párodnak, mit vegyél fel, mit szervezz vagy főzz? Ismerős ugye? Remélem még nem megkésve de adok egy pár ötletet.

Ruha

Ha már divatblog akkor kezdjük a legkézenfekvőbbel nemde? Szóval mindegy hogy valami elegáns helyre mentek vagy kettesben ünnepeltek valamelyikőtöknél, a lényeg ha már megtartjátok akkor maradj a legideillőbb színnél: a pirosnál.Lehet hogy azt gondolod az közhely és mindenki abban lesz, de mindig beválik hidd el.



Piros és fekete. Ezzel tuti befutó leszel és nem is kell túlpörgetned az agyad a mit vegyek fel kérdésen. Amit ne tegyél: ne hordd fehérrel, nem alkot vele ünnepi kontrasztot. És ami nagyon fontos: ne legyen rajtad kis piros szív alakú ékszer, öv, szivecskés ruha meg ilyenek. Egyrészt nem vagy már nagycsoportos, másrészt lehet hogy a barátodat megijesztené a túlzott valentínozás. Csak légy visszafogott és egyszerűen szexi. A lényeg hogy ne gondolkodd túl a szerelésed.

Haj és smink

A jelszó itt is az egyszerűség. Nem kell bonyolult hajkölteményekkel előrukkolnod, csak légy természetes. Ha zselétől és lakktól ragad a hajad attól nem fogod magad jobban érezni.
Smink: ne ragadj a festéktől, az arcod maradjon szolid.





Az alapozásra mint mindig nagyon figyelj oda most is. Ha szükséges előtte korrektorral fedd el a kisebb bőrhibákat.Ezután következzen a szemhéj, amit finoman árnyékolhatsz füstösebb színekkel mint a szürke vagy a lila.(A halvány színt kendd applikátorral a szemhéjad mozgó részére, a sötétebbet pedig maszatold el felette a szemráncban).Ettől csak még igézőbb lesz a tekinteted, akármilyen színű a szemed. Egy réteg szempillaspirál,ha úgy érzed akkor még szemceruza is, egy kis ajakbalzsam vagy szájfény és máris elbűvölően festesz majd. Pirosítóra nem lesz szükség az izgalomtól úgyis kipirulsz:)

Ajándék

Ha van nehezebb annál, hogy mit vegyünk egy férfinak minden egyes alkalomra, akkor írd meg. Jó hír:nem vagy egyedül ezzel a problémáddal. Még jobb hír: ez a nap pont az az alkalom amikor elég egy kis apróság amivel kifejezheted, mennyire fontos is neked a nagy Ő. Süss süteményt, írj egy kedves képeslapot, állíts össze albumot közös fényképeitekből vagy egyszerűen mondd hogy szereted és csókold meg. Hidd el nincs rossz választás, ha ez a nap kettőtökről szól.

Abban az esetben ha a Valentin napot egyedül töltöd, egy jó tanáccsal tudok élni. Ne keseregj Bridget Jones-módra kilónyi bonbon társaságában. Nyugodtan öltözz te is pirosba, csípd ki magad és nézz körül a környezetedben. Hiszen egy szintén egyedülálló pasit ilyenkor a legkönnyebb kiszúrni: nem szorongatja senki kezét és még csak nem is a virágárusnál áll sorba.

Sok szerencsét kívánok mindenkinek!
Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...