2010. február 18., csütörtök

"Viktória titka" idén nyáron

Megőrülök a téltől, a fagytól, a hótól ezért gondoltam hogy egy kis nyári kedvcsináló senkinek nem jön rosszul ezekben a napokban. Íme tehát egy kis ízelítő, milyen lesz a nyarunk.



A Victoria's Secret idén sem hagyja cserben a nagy fürdőruha rajongókat, kínálatában minden előfordul legyen bikini, tankini vagy akár monokini. Talán úgy érzed hogy még elég korai fürdőruhákról beszélgetnünk tekintve a hőmérőre, de melyikünknek ne lenne szüksége egy kis álmodozásra a napfényről és a jó öreg vízpartól.


Személy szerint nekem a kicsit etno hatású tankini (1.kép) és a lila asszimetrikus bikini jön be ebből a kollekcióból leginkább. A színek ebben a szezonban is vibrálóak, a szivárvány minden árnyalatában pompáznak, így konkrét fürdőruha "trendet" nem igazán képviselnek. Stílusban mindegyik könnyed és játékos, bár a leopárdminta észrevehetően kitűnik a többi közül, és nem csak a nyaknál látható rafinált keresztbekötéssel, hanem mintáját tekintve is. Kijelenthetjük, hogy az állatminták tehát idén is nagyon sikkesek lesznek.



Újítás is került az idei felhozatalba, mégpedig a "half-kini" ismertebb nevén monokini. Hogy ez a darab most a szégyenlősebb nudistáknak, vagy tényleg a nők bikinit-hordani-szeretők rétegének készült, azt nem tudtam eldönteni. Mindenképpen sikerült azonba ezzel a darabbal felhívni a kollekcióra a figyelmet. Aztán hogy kinek mennyire jön be ez a stílus, azt mindenki eldönti maga. Én azért nem sok nőt szeretnék hónapok múlva hasonlóban szaladgálni látni a strandokon(bár gondolom néhány férfinak nem lenne ellenére).



Szerinted esélyes, hogy sikert arat ez a fazon?

Puszi: T

5 megjegyzés:

  1. Igen, szerintem esélyes hogy ez a fazon sikert arat, főleg a férfiak szemében.....

    VálaszTörlés
  2. Teljesen igazad van Névtelen!

    VálaszTörlés
  3. Énis veszek egyet, hol lehet kapni? Malom központ kecsennét?

    VálaszTörlés
  4. Úristen ez a blog egyszerűen hihetetlenül jó! :O

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...