2010. február 15., hétfő

Amikor a platform is meredek...

Nem azért közlöm most le ezeket a képeket, hogy az ember lánya jót szórakozzon azon, hogy bizony egy modell is képes orra esni a nagyközönség előtt.
A New York Fashion Week Haiti-t megsegítő divatbemutatóján, a Burberry képviseletében érkezett a kifutóra a híres szupermodell,Agynes Deyn. Azt, hogy ezek a cipők szó szerint gyilkosok (angolul is csak a "killer" jelzőt kapták meg) az a képeken jól látszik.


Ami a történetben mégiscsak csodálatra méltó szerintem, ahogy a Agynes a helyzetet kezelte, és szerintem ez az amiből mindenki tanulhat. Hiszen kivel ne fordult volna elő hogy majdnem ( vagy tényleg) hatalmasatt esett a tűsarkújában akár sietett valahova akár csak a kirakatokat nézegette. Mennyit kell nekünk nőknek szenvedni...


Én azért példaképnek állítanám Deyn kisasszonyt, mert ő fatális bukása ellenére -igaz mezitláb- de mosolyogva hagyta el a helyszínt. Na ez az ami sokunknak nehezére esett volna. A szépségért, divatosságért továbbra is meg kell szenvedni, és néha magas árat vállalunk be érte. De ne feledd még egy komoly divatbakit is könnyedén megoldhatsz egy mosollyal. Ha már becsúszott...:)

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...