2010. február 14., vasárnap

A divat újabb áldozata



Újabb képek ütötték ki ma nálam a biztosítékot. Olyan képek jelentek meg ugyanis a kis Suri Cruise-ról, melyeken már nem az a legnagyobb szám, hogy az alig 4 éves kislány magassarkú cipőt visel, de úgy tűnik, a teljes make-up-ot sem veti meg.



A felső képen a vörös rúzs, az alsókon pedig a piros körömlakk is tisztán kivehető. Azt, hogy a kedves szülők az ilyet megengedik, még betehetjük a hollywood-i polgárpukkasztás címszó alá, bár tudjuk, hogy a kedves papa (Tom Cruise)amúgy sem normalitásáról híres(elnézést a rajongóktól).

Ami ebben a történetben mégis elszomorító inkább mintsem felháborító, hogy milyen hatással van a divat alakulása a kislányokra. Magyarországon is köztudatban van a jelenség - legalább is én már találkoztam jó párral- hogy a fiatal, divatos anyukák kilakkozzák gyermekük körmét, vagy bemelíroztatják a haját.

Talán nem kellene a fiatal generációt ilyen hamar bevonni a divat világába( és ezt most nem azért mondom mert irigy vagyok Suri Cruise gardróbjára - igaz arra ki nem?:)) de ha valaki ennyi idősen itt tart akkor el se merem képzelni hogy mit művel majd a lázadó korszakában.

Azt tanácsolom azért mindenkinek, hogy válassza a korához és egyéniségéhez leginkább passzoló stílust. És ezt most leginkább a fiatal generációnak szánom. Úgyis eljön mindenki ideje.

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...