2010. február 13., szombat

Feketén a hófehér

Íme egy tökéletes példa arra, hogy hogyan lehet elrontani az elronthatatlant, vagyis egy olyan outfit-et amiben csak a két alapszínt ötvözöd.



Holly Madison a Playboy-villa lánya bevállalta. A ruha és a cipő önmagában tökéletes, de hogy melyik nagy divatszakértő adta neki a tanácsot (hacsak nem magától öltözött fel) hogy a fehér babazokni a tökéletes választás, arról fogalmam sincsen. Személy szerint röhejesnek tartom, pedig úgy néz ki hogy divatba akarják hozni az idén.
Ha megfigyeled nagyon sok divatmagazin tavaszi számában láthatsz olyan fotósorozatot mostanság, ahol nyitott szandálhoz hordják a zoknikat, boka-és térdfixeket. Évekkel ezelőtt még hatalmas baki volt. Akkor most mi van? - teheted fel a kérdést jogosan.



Ezek az összeállítások egy Anna Sui-bemutatón készültek, de számos más divatház oldalán is találsz ilyeneket, és már a hollywood-i celebek is kezdik A-listás húzásnak tartani.
Talán én vagyok túlságosan konzervatív, talán nem, de úgy gondolom, ne áldozzuk fel a jó ízlésünket a divat oltárán. Bár egyéne válogatja...

Te mit gondolsz erről?
Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...