2011. november 28., hétfő

Új divatcsemege a láthatáron: Candy Star

Voltál már úgy, hogy álltál a cipőiddel farkasszemet nézve, de valahogy egyik sem akart passzolni az outfitedhez? Én ilyenkor általában átöltözök, vagy ha már arra nincs idő mérgelődve felveszem az egyszerű fekete tűsarkúmat, mert, hogy "az mindenhez megy". Ha Te is úgy érzed, hogy nincs elég cipőd otthon - mert melyik lány ne érezne így? - de nincsenek tízezredeid újabbnál újabb párokra, most már feldobhatod a régi megunt cipőidet is! Itt vannak ugyanis a cipőzoknik, mert ha már rétegesen kell öltözködni, legalább legyen benne kreativitás! :)

Ezek a kis zoknik szerintem borzasztóan aranyosak, és bármilyen stílusú cipőt át tudsz alakítani velük. A művelet gyors és fájdalommentes, egy pillanat alatt varázsolhatsz velük új cipőt. Mivel úgyis közeledik az év végi partik sorozata, miért ne szereznél be, vagy kérnél egyet Te is ajándékba? A témák igen változatosak: van party-ba, üzleti megbeszélésre, de akár rockkoncertre való is, de ha éppen az házasságra készülöd adni a fejed, akkor a nagy napra is kreáltak már menyasszonyi verziót. (Nekem a legelső képen levő rózsaszín "bogyós" az abszolút favorit :)






Hogy miért érdemes ezt választani, arra válaszoljon helyettem a Candy Star weboldala:

  • mert elhasznált cipődet újjá varázsolhatod
  • mindig követheted az aktuális divatot, anélkül, hogy új cipőt vennél
  • kombinálhatod az öltözékeddel
  • mindig találsz kedvedre és cipődre valót
  • megvédi a cipő sarkát
Maga az oldal hipercuki egyébként, igazi csajod oldal mindenféle édességgel és színes csillagokkal bolondítva.  A dizájn és az érvek is elég meggyőzőek. Ha szeretnél egyet, mindenképpen látogass el az oldalra, ahol egy csapásra nyélbe ütheted a rendelést. A zoknik darabja 5990 Ft-ba kerül, a szállítás viszont a weboldal szerint ingyenes. Kell még érv? :)

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...