2011. szeptember 6., kedd

Rajongók figyelem! - Essence újdonságok

Kifejezetten utálom a szeptembert, és ezt egyáltalán nem is tudom szebben leírni. Vége a nyárnak, jön az eső, a szél, a hideg, a zárt, a kötött, a vizes. Iskolakezdőknek új tanév, új kihívások, munkásembernek pedig a megszokott szürke hétköznapok. Úgy gondolom, ilyenkor mindig jól jön valami vidám, színes vagy új, ezért jöjjön egy teljes körkép a legújabb Essence újdonságokról!

Érdemes átböngészni, hogy felkészülten mehess a drogériákba. Ezzel 1. előre tudod, hogy kb. mennyivel is lesz vékonyabb az a bizonyos pénztárca és 2. megkíméled magad a kedves és lelkiismeretes biztonsági őr kételkedő pillantásaitól, amikor ott állsz az állványok előtt és azt sem tudod mihez nyúlj hirtelen :)

Szem
 A mono szemhéjpúderekhez 6 új árnyalat érkezik állandóra, ezek közül 3 a legteljesebb mértékig őszi szín. Intenzív színeket, metál és/vagy holografikus hatást ígérnek - nos, majd kiderül. Egyébként a holografikus alatt nem tudom mit értenek, de valószínű nem azt, amit én, mert eddig ez a része mindig csalódás volt.
 Nekem a quattro-család a kedvencem, a leárazási időszakokban szereztem be az első darabokat és egyáltalán nem okoztak csalódást, nagyon szeretem őket még most is használni. Ha érdekel a tesztet megtalálod ITT. A felső kettőből ( 10-es me and my ice cream és 07-es over the taupe) nagyon valószínű, hogy teszt is lesz, amint megkaparintom őket. :)
 A krémes szemhéjfestékek egyáltalán nem az én világom, rendszerint az én szememen összecsomósodnak, de ha neked ez a verzió válik be a legjobban, akkor érdemes lesz megnézned ezt a hosszan tartó szemhéjfestéket. 2 új színárnyalat érkezik, így most már 6 szín közül választhatsz majd!
 A kétvégű szemceruzákhoz is érkezik egy családtag. Az Essence ceruzákkal egyébként nagyon szép vonalat lehet akár a vízvonalra, akár alsó-és felső szempillatőbe húzni. Ha szereted a színes, füstös sminkeket, akkor ezekben a ceruzákban társra fogsz lelni.
 Újabb hosszan tartó ceruzák, kifejezetten őszi színekben. A sárgával szemben így elsőre előítéleteim vannak, nem tudom milyen lehet használatban, de engem beteg emberre emlékeztet a színe. A barnás még használhatónak tűnik.
 Újításnak számít a 2 az 1-ben szempillaspirál amivel Te döntheted el, hogy milyen hatásra vágysz. 2 különböző nyílást találhatsz rajta, amivel szabályozhatod, hogy mennyi festék kerüljön a spirálra. Mivel az óriás szempillák korszakát éljük, előzetes becslések szerint a maximális festéket mindenki ki fogja használni. Én legalább is mindenképpen.
 A folyékony szemhéjtusok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, így most már vízálló formulában is kaphatóak. Biztosan jól fog jönni az esős őszi időben.
És ha már vízállóság, akkor itt a szemceruza is, ha nem vagy tus-párti. Valószínűnek tartom ebből is a tesztet majd, mert egy ilyen ceruza minden neszeszerben helyet talál magának.


Száj
 A színváltós szájfények igazából akkor lennének az igaziak, ha folyamatosan változtatnák az árnyalatukat. (Mint régen a hangulatgyűrű, biztosan emlékszel rá mekkora divat volt). Nos, ez most annyit ígér, hogy miután felviszed az ajkaidra, kapcsolatba lép a testhőddel és narancsról, kékről (!) vagy liláról pinkre vált. Buliba még szerintem elmegy, de ha ízig-vérig komoly nő vagy, hagyd ki.
 Ugyanúgy, ahogy a következő ajánlatot, ami megint csak igen extrémre (értsd: használhatatlan) sikeredett. Elviekben ez egy fedő szájfény, tehát már meglévő rúzsra kell majd felvinni a fekete, ezüst vagy holografikus (igen, már megint...) színt. Esetleg halloween-re, de amúgy engem nem győzött meg.
Több reményt fűzhetsz a két új árnyalatú ajakrúzshoz, amik az őszi szettjeidnek kiváló kísérői lehetnek. A csomagolás a rúzs színéhez igazodik, így könnyedén kiválaszthatod a neked megfelelő árnyalatot.


Körmök
 Nagy a pezsgés a lakkok háza táján is, 28 új árnyalat jön, ami aztán tényleg nem kevés. A képen lévő sötétkék nekem például nagyon tetszik, és biztosan lesz körmös poszt majd néhány új színnel. Szóval izgatottan várhatjuk az új szállítmányokat.
 Annak érdekében, hogy még könnyebb legyen a körömfestés, most szárító szérumot is találhatsz majd, ami a dolgos hétköznapokon biztosan segítségedre lesz.
 Ami nagyon felkeltheti az érdeklődést, az a zselés hatású fedőlakk. Az Essence mindig is törekedett arra, hogy saját magad is tudj műköröm-hatást elérni, most pedig úgy tűnik ehhez a célhoz még közelebb kerültek. Nagy reményeket fűzök hozzá.
 Multifunkciós körömlakkban sincs hiány. Ezt a terméket például használhatod alaplakknak, de akár fedőlakknak is. A színes lakkot élénkké varázsolja, a köröm felületét pedig kiegyenlíti.
 A Cracking-lakkok már be lettek vezetve idén, így most csak új árnylat érkezik hozzá. Még nem próbáltam, de egyre kíváncsibb vagyok arra a bizonyos töredezett hatásra. 2 új szín jön.
 Művészlelkeknek kötelező lesz a Nail Art lakkok legújabb 2 új árnyalata, amivel csak tovább fokozhatod körmeid szikrázó hatását.
Színes alapozólakkok is bővítik a repertoárt, fehér és rosé árnyalatban. A rájuk kerülő lakkokat még teltebbé és intenzívebbé teheted vele, így érdemes lesz legalább az egyik árnyalatot beszerezni. A termékek folyamatosan érkeznek majd az üzletekbe szeptember közepétől, szóval van még időd megtervezni a bevásárló utad.

Engem kicsit felvidított ez a széles, új kínálat, biztosan több bejegyzés is fog születni még az ezekről készült tesztekből. Ha Te is rajongója vagy a márkának, akkor érdemes lesz visszanézned, esetleg megírnod kommentárban a saját tapasztalatidat! Bízzunk benne, hogy túléljük a borongós napokat!

Puszi: T

Képforrás: essence.eu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...