2011. szeptember 2., péntek

Hétvégi tipp

Most már semmi jó okunk nincsen arra, hogy a nyárra hivatkozzunk.. A naptár is hivatalosan őszt mutat, és lassan az időjárás is zordba fog átfordulni. Amennyiben úgy döntesz, hogy ki mozdulsz az utolsó "nyári hét végén", akkor itt egy szuper tipp a hétvégére - ezúttal smink kategóriában.


Igazi őszi smink, a kép a Chanel kifutóról való, az idei őszi bemutatóról. Így kapásból egy sikkes szeptemberi makeuppal indulhatsz neki az estének/éjszakának, ha stílusosan akarod zárni a nyarat és kezdeni az őszt.

 Nincs más teendőd csak elővenni a a metál színű palettáidat ami lehetőleg legyen minimum 3 színű. (A L'Oreal Color Appeal Trio Pro például tökéletes választás, de mivel ez egy Chanel smink, természetesen Chanel palettával vinnéd a prémet). Választhatsz akár zöld, akár barna árnyalatot, lényeg, hogy mind a három színt használd ki! A legvilágosabbat használd a szemzugban és közvetlen a szemöldök alatt, a középső kerüljön a mozgó szemhéjra, a sötéttel pedig árnyékold össze az előbb felvitt két színt. ( Ez most így elég összecsapottnak hangozhat, és biztosan hatásosabb lenne ha saját fényképekkel alátámasztottam volna, de ez idő hiányában elmaradt). Minél több időt szánsz a színek összemosásra, annál szebb lesz a végeredmény.

Az alsó szemhéjra is hasonlóképpen vidd fel a színeket, a középső árnyalatot belülre, és kifelé sötétíts. Fekete krémes szemceruzával húzz felül a szemhéjtő mentén egy vékony vonalat, a végén pedig spirállal fesd a pilláid alul felül. Én sokszor ilyen képekből tanultam sminkelni, szóval remélem, hogy neked is segítség.
A szádra kenj fel ecsettel szintén krémes bézs rúzst, majd miután kicsit beitta a bőröd, emelt ki színtelen szőlőzsírral vagy szájfénnyel. A natúr ajak kontra fémes szem párosításon pedig biztosan sok mindenkinek megakad majd a szeme.

Használd ki amíg még tart a jó idő, és mozdulj ki valamerre. Ha nem bulizni, akkor moziba, színházba, esetleg vacsorázni a pároddal! A lényeg, hogy ne otthon lebzselj! (Legalábbis most még...:) Boldog nyár végét! :)

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...