2011. szeptember 11., vasárnap

A hét divatfotója

Lehet a hét fotója a múlt hété vagy akár a most következőé is, ha végre egyszer tényleg beköszönt az ősz. (Ami úgy tűnik, hogy néha jön, néha megy.) Én már nagyon régóta nem fókuszálok a nyári szettekre, ezért keresem a hét divatfotójának is mindig a szezonhoz passzolót. Aztán csak reménykedem, hogy hasznot tudsz meríteni belőle. :)

Most Alexa Chung szettje tetszett nagyon meg. Magát Alexát nem nagyon szeretem, szerintem elég maszkulin stílusa van, ami nekem nem jön be. Persze ettől függetlenül még lehet bárki kedvence, kivéve az enyém. A mostani öltözéke viszont pont azért követendő mert nagyon egyszerű, mégis hatásos.

Amiért tetszik: hagyományos színeket rak össze vagyis szürkét, feketét, fehéret használ és csak egy csipetnyi élénk színt visz bele, amitől egyből érdekesebb az egész outfit, és rá is szegeződik minden szem. Ráadásul könnyű utánozni, főleg, ha a fehér ing a Te szekrényedben is alapdarab.

Így alkalmazd: Adott a fehér ing. Kifejezetten jó, ha most a hosszabb derekú fazont választod, és nem tűröd be sehova, csak hagyod szabadon lógni. Erre jön a pulóver, ami lehet fehér, fekete, szürke vagy ezen színek variációi. Egyre figyelj: sima fehér ne legyen, mert akkor összeolvad az ing színével és oda a hatás!

Ha ez a két darab megvan, jöhet a nadrág. Sötét árnyalatot válassz, lehet fekete vagy grafit szürke is. Ha nincs ilyen árnyalatod akkor pedig megteszi egy halványabb szürke darab is. Lehetőleg fekete csizmát húzz: ez adja meg a kontrasztot a fehér inggel. Ha minden lépés megvan, jöhet a rafinéria! Válassz élénk színű táskát. Alexa piros Chanelt választott, de ha neked nincs éppen pirosod (Chanel-ban meg pláne!:) akkor lehet akár sárga, kék, narancs...stb. Hogy teljessé tedd a szetted, kapj fel egy vagány napszemüveget és indulás túlélni az őszt!

Neked van már bevált őszi szetted?

Puszi: T

Képforrás: instyle.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...