2011. szeptember 1., csütörtök

Divatkörkép 2011 ősz/tél - Miu Miu

Gondolom a Te fejedben is kezd már kirajzolódni nagyjából, hogy mi is lesz olyan nagyon divatos most ősszel. Sajnos a Miu Miu divatház is a borongós hangulatra fog ráerősíteni, már ami a színpalettát illeti. Nem is azért mutatom meg ezeket a szetteket, mert olyan sokat lehetne utánozni belőle, inkább azért, mert nagyon ötletesek és eredetiek a darabjai.

Kezd jellemzővé válni a márkára, hogy adott szezonban egy-két kiválasztott mintával dolgozik, amikért általában a természethez folyamodik. Előző kollekciókban találkozhattunk már kiscicákkal és fecskékkel, de ruha nélküli nőkkel is. Idén az ihletet a mezők és völgyek világa adta, sok-sok mindannyiunk számára ismerős motívummal, amilyen például a gyöngyvirág is.

A színek továbbra is sötétek, sehol egy élénk árnyalat, a szabásvonalak viszont frissítenek kicsit a kinézeten. Dominál a fekete, a tevebarna és a kapucsínószínek, itt-ott - remélhetőleg - műszőrmével megbolondítva.
 Az egyik legutánozhatóbb szett a fekete ceruzaszoknya, tevebarna blúz párosítás, amit - megint csak - irodai szetthez lehet ajánlani. Az óriás masnik nekem nagyon tetszenek, mivel masniőrült vagyok, így ezzel a húzásukkal engem meg is nyertek maguknak. Na, meg ez a színösszeállítás!
 Kapucsínó színű ruha, tevebarna derékrésszel. A fekete táskával és fehér cipővel nekem egy kicsit sok a homogén szín, igaz pont ez teszi különlegessé. A két barna árnyalat egyébként nagyon el lett találva.

A gyöngyvirágos ruha kifejezetten kedves összhatást nyújt, nekem az itthoni virágos kertünk jut róla eszembe. És tessék, máris közelebb érezhetjük magunkat a kifutó világához.



Nagyon jellegzetes Miu Miu "alkatrész" a rövid hegyes gallér is! Akár iskolába, akár munkába nagyon elegáns  és komoly hatást érhetsz el vele. Ha pedig mintás ruhákkal kevered, a szigorúság is elillan a szettedből!




A felső szett valahogy összeszedetlennek tűnik számomra, egy kis szürke, egy kis fekete, fehér és a barna táska.. Ezeket a színeket hétköznap ne keverd, ha csak nem vagy profi tervező, mert zavaros összhatást kreálhatsz vele.
Ceruzaszoknya és hófehér ing: az örök kedvenc, ami bármikor kihúzhat a bajból ha nem tudod mit vegyél fel! Ha merész vagy hordd élénk piros rúzzsal, ha pedig lazábbra akarod venni a stílust, vegyél fel egy vidám nyakláncot!




Masnik mellett a személyes kedvenc! Biztosan te is játszottál kicsinek (igen amikor még nem volt Facebook meg miegymás:) gyermekláncfűvel, később pedig fújtad a magjai szanaszét! Kicsit a gyerekkort hozza vissza ez a ruha, amit szerintem egyikünk sem bán!


A kollekció némely darabjában pedig feltűnik az a bizonyos szőrme. Hogy most a dekoráción kívül van-e más funkciója nem lehet tudni.(Bár derékmelegítőnek kitűnő lehet) Az anyagok kontrasztja viszont izgalmassá varázsolja az összeállítást.

Sajnos még mindig nem az élénk színek hódítanak az őszi palettákon, aminek egy részünk talán örül, a másik pedig nagyon nem. (A másodikhoz tartozom! :) Viszont akármelyik tábort is erősíted, ne felejtsd, hogy ezek csak iránymutatók, és nem vagy köteles ezeket követni, ha nem érzed a stílust magadénak. Mindig csak annyit csempéssz be a ruhatáradba, amennyit nem érzel erőltetettnek!

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...