2010. április 3., szombat

Nicole Richie 2010 tavasz-nyár

Ha otthonosan mozogsz a bulvárpletykák és hollywood-i sztárok terén akkor ismerős lehet neked Nicole Richie neve. Ha nem hallottál még Richie-ről annyit érdemes tudnod, hogy ő az a lány aki Paris Hilton celeb-barátnőjeként lett híres, majd pedig arról hogy két gyereket szült a Good Charlotte énekesének Joel Madden-nek, aki ebben az évben el is jegyezte.

Lionel Richie fogadott lánya, mióta mintaanyuka szerepben tetszeleg, divattervezésre adta a fejét, és meg kell jegyeznem egyre jobban csinálja. Tavaly a House of Harlow 1960 névre keresztelt kollekcióját dobta piacra( 2008-ban született Harlow Winter Kate Madden nevű lánya után), melyben az ékszertervezés is szerepet kapott.


Idén mintha visszább vett volna a rá jellemző hippis stílusból. A Winter Kate-kollekció sokkal kifinomultabbak, többnyire a fekete-fehér együttesektől. (Az gondolom mindenkinek leesett, hogy ez a kollekció is a lánya nevét kapta, de tavaszi ruhákhoz nekem a "winter" azért egy kicsit furcsa).




Nicole-t állítása szerint A pokolból (From Hell/2001) című film inspirálta, ezért jelennek meg a blézerek, mellények és pelerinek. Az egyszerű színekkel pedig a letisztultságot érzékelteti.


Ezek a darabok szerintem igazán nőiesek, megtalálható bennük azért a hippis vonulat, de tökéletesen keverhetőek más stílussal. A lágy esésű organza anyagok és organikus minták szintén szerepet kaptak ebben az idényben is.


Ha beleszerettél ebbe a stílusba, itthon a Promod üzletei képviselik a hasonló stílust, de hasonló könnyed anyagokból készült maxiruhákba és fekete-fehér blézerekbe azért bármelyik üzletben belefuthatsz. Jó böngészést!


Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...