2010. április 13., kedd

Top 3 divatborzalom

Hogy hová fajul még a divatvilág azt ugyan nem tudom, de a most következő 3 "találmány" azért elgondolkodtató.


No. 3: cipőnadrág
A nagy ötlet természetesen honnan is származhatna ha nem Japánból. Számomra minden esetre nagyon érdekes. Semmiképpen nem hordható, talán csak a kifutókon. Kíváncsi lennék meddig tart egy ilyen darabot felhúzni. Te felvennéd?

No.2: Sálból készült nyári csizma

Az egészen biztos, hogy a lábad nem sülne bele, de biztosan vacillálnál hogy fel merd e venni. Az ötlet mindenképpen formabontó, bár nem tudni, hogy mennyire tartósak lehetnek a darabok. 100% selyemből készültek ugyanis, egyedül a talpuk van gumiból( még szerencse:). Hordhatónak tűnnek, már csak az jóízlés állhatja útjukat.


No.1 : Papnő Barbie

Erről csak azt tudom nyilatkozni, hogy ami sok az tényleg SOKK. Enyhén szólva morbid ötlettel állt elő Julie Blake Fischer az Episzkopális Egyház egyik papnője. Nos nem szeretnék vallásos berkekbe vándorolni, de nem biztos, hogy a legjobb ötletek innen származnak. Többek között váltott már ki ugyanis mélységes felháborodást, hiszen sokan szentségtörésként fogják fel. Papnő Barbie-nak ennek ellenére már saját rajongói oldala is van az egyik legnagyobb közösségi site-on, az őrület már kezdetét vette. Mindenesetre szerintem ez durva.




Nagyon tetszett viszont egy hírolvasó hozzászólása, akit személyiségi jogokból nem említek meg de humoros az illető:

"Nekem ez úgy hat, mintha Barbie kissé álszent lenne... :D tegnap még Kennel kamatyolt a Barbiemobilban, ma meg papnő... Tényleg csak a szerzetesnek öltözött perverz Ken hiányzik"

Nos erre mondják azt hogy kinek a pap, kinek a papné....

Puszi:T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...