2010. április 18., vasárnap

Válassz ruhát!

Mostmár nagyon ránk jár a jó idő mindenki nagy örömére és a hőmérő higanyszála is lassan de biztosan emelkedik. Biztosan Te is gondolkozol rajta, hogy még mivel is kellene a gardróbodat bővíteni. A válaszom egyszerű: fektess be egy ruhára!

Minden alakra és stílusra létezik egy telitalálat, csak rá kell bukkannod a megfelelőre. A kerti partiknak, ballagásoknak vagy egyéb formális összejöveteleknek pedig mindig is elengedhetetlen kellékei maradnak.


Az asszimetrikus

Mindenkinek ajánlatos, akinek szép és/vagy kidolgozott válla van, illetve unja a hagyományos fazonokat. Egy ilyen ruhában garantáltan észre vesznek majd.




















Csőruha

Abban a pillanatban, hogy begyűrűztek a divatba a csőtoppok a tervezők máris tovább gondolták, és egy alsó résszel megtoldva isteni koktélruhát varázsoltak belőle. Napjainkban pedig szezonok óta tartja magát, most éppen övekkel megbolodítva (Tipp: ha övet választasz hozzá, a színekben mindenképpen legyen nagy a kontraszt)
Pólóruha

A rövid és hosszított fazonok egyaránt közkedveltek ebből a fazonból. Valami rafinéria van bennük mindig. Az itt látható képen például a végig flitterezett anyag adja azt a bizonyos pluszt. Fázósabbak előnyben, de az üzletek vékonyabb anyagból rövidebb ujjal is kínálatra bocsátanak darabokat.

Ingruha

Az örökös időcsapdában lévő nők szerencsedarabja. Tökéletes munkába, iskolába de baráti összejövetelre is. Csak felkapod kora reggel, húzol hozzá egy csinos sarut, vagy egy homogénebb magassarkú szandált és már kész is vagy. A sportosabb stílust kedvelők is szívesen hordják. Túlzásba azért ne ess, ez nem hivatalos alkalmakra való!

A klasszikus

Romantikus lelkeknek ajánlott, illetve randira bárkinek. Ezek azok a ruhák, amelyek már évek óta köztudatban vannak és érdekeltségükből azóta sem veszítettek semmit. A szín szinte teljesen mindegy, (jó ha a bőrtónusodhoz igazítod azért) mert mindenképpen ellenállhatatlanul festesz majd benne.




















Az örök

Ahogyan már egyszer írtam róla, Coco Chanel óta tudjuk, hogy minden nőnek szüksége van egy kis fekete ruhára. Ez a darab húz ki a csávából, amikor "nincs egy göncöd sem amit felhúzhatnál" és akkor is mikor úgy érzed az összes ruhádban bénán festesz. A gyémántok után talán ez a nők második legjobb barátnője.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...