2010. április 28., szerda

Húzz sortot!

Ne pont ezen a héten de mostmár elkezdheted kipakolni a nyári ruháidat, többek között a közkedvelt rövidnadrágjaidat is. Ha nincsen vagy beújítanál egy-két darabbal Tiéd a pálya! Itt a három legkedveltebb darab:


Farmer

A farmer miniben is ugyanannyira megállja a helyét, mint hosszabb testvére. Bátran hordd egyszerű felsővel vagy kicsit komplikáltabb blúzzal, ez a darab mindenhez megy

Magasított derekú vászon

Tapasztalataim azt mutatják, hogy nem annyira szeretik hordani a nadrágok vászonból készült változatait, holott talán ezek a darabok a legkényelmesebbnek. Nem mindenki érzi stílusának az ilyen darabokat, de szerintem egy próbát mindenkinek megér.

Kis fekete

Ez a fogalom nem csak a ruhák szintjén létezik, bizony rövidnadrágban is aduász lehet, sőt formálisabb helyekre (értem itt a családi összejöveteleket, vagy akár munkahelyi meeting-eket) is megfelel. Persze a felsődre nagyon kell figyelni. Ebben a fazonban általában a szaténból készül bevállt darab.

És így viseli Hollywood már most:

Egy valamit azért ne felejts el amit sokszor leírok: attól, hogy valami kapható a méretedben még nem biztos hogy előnyös. És ha valahol akkor ez a sortok tekintetében nagyon igaz.Az önkritikád maradjon meg.:)

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...