2010. április 23., péntek

Alíz még mindig tarol

Igen-igen Alíz Csodaországból. És most ezzel nem a mozipénztárak bevételi sikereire utalok, hanem arra, hogy hogyan is kezd Csodaországból átgyűrűzni minden más országra ez a "mesés" divat.

Természetesen minden tervezőt megihletett ez a Tim Burton rendezte film, de hogy ennyire felkapott irányzat lesz arra senki nem gondolt. Ékszerek, cipők, sminkszettek. Ez következik most.


Természetesen a Swarovski azonnal ékszertervezésbe fogott, és most sem csalódhatunk a kristályokkal kirakott darabokban. Nekem az első a kedvencem.

Azonban hogy a piacon tisztességes konkurencia alakuljon ki, Tom Binns is ihletett kapott, és megajándékozta a divatrajongókat saját darabjaival.A tervezőre egyébként saját állítása szerint a film mellett az eredeti könyvváltozat is igen nagy hatással volt, és négy fontos szereplőre és egy kulcsjelenetre koncentrált munkája során. A terveiben központi helyet kapott végül a Fehér királynő, a Bolond Kalapos, a Vörös királynő, a teaparti és a Vigyor Kandúr, az ikonikus kulcslyuk és a szívek is. Összesen 40 meghökkentő darabból áll a kollekció.
Ha pedig cipő akkor Christian Louboutin. A fotókat Khuong Nguyen fényképész készítette, a sorozat a Winter Tale nevet viseli.A híres tervező koncepciója alapján továbbra is élen jár majd a divatban a leopárd- és zebraminta, sőt, úgy általában az állatminták.



















És ha ez nem lenne sok a jóból, lehet esernyőt és sminkpalettát is választani.

(Furla)


(Urban Decay)

Ha eddig még nem láttad a filmet mostanra talán kedvet kaptál hozzá, illetve ahhoz hogy pár "Alízos darabot" beszerezz. Biztosan megtalálod majd a stílusodhoz legjobban passzoló darabot.

Puszi: T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...